• 476
    fazla bir şey yazmaya gerek yok bu maç için aslında. bir kaç şey var kısa kısa bahsedeceğim.

    öncelikle, takım da, taraftar da şahaneydi. formanın hakkı verildi iki tarafca da. işte herkes bunu istiyor aslında. güzel futbol, skor da bir yana; ilk önce formanın hakkını vermek. o formayı hak etmek için savaşmak. en önemlisi bu işte benim gözümde. sonra gelir güzel futbol, skor. herkes elinden geleni ardına koymadı bu maçta, ve bu kadar eksiğe, sakata rağmen güzel bir sonuç geldi. galibiyet de geliyordu, ama gelmedi.

    pino maçın yıldızı. baros'u aratmadı neredeyse. sağda, solda, ortada. her yerde pino. deli etti fenerbahçe'yi.

    her sene kadıköy'de, fenerli futbolcuların sertliğine mağruz kalan galatasaray, bu sene fener'i bıktırdı sertlikten. özellikle de cana ve elano'nun sertlikleriyle. he bu arada, cana gibi 50 tane bulurum yea(!) hagi'nin değişilmez adamlarından biri olacak cana. diğeri de elano. elano kendine gelmiş, güzel ve istekli oyunun yanına bacak arası resitallerini ekledi bir de.

    maçta, toplasan 15 dakika etkili olmuştur fenerbahçe, maçın geriye kalanında biz vardık her yerde. sezon başından beri, çok kuvvetsiz, dirençsiz deniliyordu hep, bu maçta kuvveti ve direncin yanına akıllı oyunu ekleyerek takır takır top oynadık.

    hagi-tugay ikilisi için bir şey söylemek için daha erken. bu maçtaki güzel futbola laf yok, kabul ama hemen sorun halloldu diye düşünülmemeli. derbi maçlarının havası hep farklı olur. yalnız merak ediyorum. bu takım, neden rijkaard zamanında bu kadar istekli değildi? neden bu kadar mücadele etmiyordu? 2-3 günde taktik şov yapmadı ya hagi ile tugay.

    bu arada; insua'yı kadrosunda düşünmüyor diyorlar hagi için, umarım yoktur öyle bir şey.

    fenerbahçe böyle pozisyonlar yakalasa, gole bu kadar yakın oynasa gider fark atar. ama biz yakalayınca, biz böyle pozisyonlara girince, olmuyor işte. top çizgiden çıkıyor, volkan panterleşiyor, ona buna çarpıyor girmiyor.

    10 senedir yenilme serisi sona erdi artık. her şey tersine dönebilir aslantepeyle birlikte..

    son olarak, kötü olduklarında yerden yere vuruyoruz hakemleri. iyi maç çıkardı bülent yıldırım, tebrik etmek gerek.

    http://jaimelesport.blogspot.com/...nn-hakkn-vermek.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın