• 181
    bu maçtan önce oynanan ankaragücü maçında gördümki bizim takımın defansı fifa 99 daki amatör level da karşımıza aldığınız güçsüz takım defansı gibi. "w" tuşuna masturbasyon yapar gibi basarsanız adamın önüne çok rahat bir şekilde geçebilirsiniz. çalım atmaya filan gerek yok. he bide pes 2009 da bi arapas tuşu vardır hani üçgen olan bu ankaragücü maçında o tuşada çok bastılar. biri gol oldu birindede 10 kişi kaldı takım.

    şimdi karşımızda 10 senedir yenemediğimiz kadıköy temsilcisi var. biz orta sahaya ronaldoyu forvete drogba yı kaleye buffon u koysak yine bir anlık psikolojik çöküntüyle kaybedeceğimiz deplasman. ulan düşünüyorum maçı kazansak ben bile şoka girerim. 4 yaşından beri maça giderim en imkansız maçı kazandığımızda bile 5 dk lık şoktan sonra kendime gelmişimdir. takım psikolojik ve fiziksel olarak bu kadar kötüyken galatasaray maçı nasıl kazanabilir ?

    valla nasıl kazanabilir bilmem ama kazanırsak 6 aylık karanlık mevsimini yaşayan -60 derece sıcaklıktaki bir antartika karanlığından tatlı tatlı esen bir bahar havasına döner halimiz. hani böyle göl kenarında adriana lima nın dizlerinde yatarken bi taraftan mojitonuzu yudumladığınız bir bahar günü.

    tabi bu benim dediğim şey piyangodan ikramiye bekleyen insan misali. hani hayaller kurarsınızya 200 metrelik yat alıp bütün dünyayı gezmek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın