resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 804
    muhtemelen briç, satranç gibi zeka gerektirecek aktivitelerde üst düzey bir performans gösteren futbolcumuzdur. çünkü kendisinin kafası zehir gibi çalışır. topla buluşmazsan top kaptırmazsın, topa basmassan çalım yemezsin, şut çekmezsen dağa taşa vurmazsın. işte tam olarak mustafa sarp'ın 1,5 sezonda yaptıkları budur. her maç yalandan 1 deparı vardır ki "vay anasını helal olsun adama" dedirtir bazı taraftarlara.

    barış özbek ise tam tersidir bu adamın mesela. deli gibi top ister, her topa basar, sürekli şut çekmeye çalışır. çoğu zaman da beceremediği için göze batar.

    şimdi ben bir misyon edindim. ibb maçına elimde kamerayla gideceğim ve 90 dakika boyunca mustafa sarp'ı çekeceğim. bu adamın gözünü boyadığı, kandırdığı galatasaraylı kardeşlerimi tek tek ikna etmeden de bu işten vazgeçmeyeceğim.

    eğer maça gitme fırsatınız var ise, bir seferlik bırakın topu ve sahadaki futbolu. sadece bu adamı izleyin. nasıl zekice topun tam tersine gittiğini gözlerinizle görün. aslında tam hakem olacak adammış. pozisyona yakın, pozisyonun içinde ama topa asla müdahale edemeyeceği noktada durmasını biliyor.
    (slowly gencolez, 20.09.2010 10:52)
    #20381579 paylaş şikayet et
App Store'dan indirin Google Play'den alın