• 2252
    18 eylül 2010 bucaspor galatasaray maçında canlı izledikten sonra gördüğüm, farkına vardığım bir husus var kendisi ile ilgili. cana.
    cana o maçta oyuna girdikten sonra takıma top oynattı. sol taraf zaten maçın başından beri kullanılmıyordu da, sağ tarafı pino ile serkan kullanamıyordu. pino oynamak istiyordu da serkan ona ayak uyduramıyor gibi bir durum söz konusuydu. ancak cana oyuna girdikten sonra gerekli yerlere gerekli şekilde pas atarak hem pino yu oynattı, hem baros u rahatlatıp pozisyonlara sokturdu. şansımız biraz yaver gitse 80. dakikadan sonra 3 tane gol bile atabilirdik ki sadece pino nun 3 tane şutu var yanlış hatırlamıyorsam (ki biri yan ağlarda kaldı).

    sözün özü elano nun 1,5 yılda oynayamadığı futbolu 1 maçta oynayan bir cana ve ona eşlik edecek misimoviç, pino, kewell ve baros sayesinde şampiyon olacak takımdır. bir de ayhan bu şekilde devam edebilse keşke.

    not: şampiyon olurken aşağı yukarı böyle bir futbol oynayacaktır. kimse futbol gösterisi yapılmasını beklemesin, ki rijkaard da futboldan çok skora oynamaya başlayacaklarının sinyallerini vermeye başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın