• 62
    bana böyle harika bi gün yaşattıkları için katılan tüm yazarlara teşekkürü bi borç bilirim. pesde hasan kardeşim tarafından ne kadar tecavüze uğrasak da* harika bi gündü. umarım kendisi bi an önce yazmaya başlar, uzun süredir sözlüğe kabul edilmeyi bekliyor çünkü.

    açıkçası bu kadar çabuk kaynaşabileceğimi düşünmüyordum fakat herkesle kısa sürede tanıştık kaynaştık. jasonic666'ya bira sözüm vardı, gece otobüsle dönmek zorunda olduğum için bişey yapamadım, ama katılacağım ilk zirvede bu sözümü yerine getireceğim..

    çok küçükken gittiğim antep maçını saymazsak bu benim ilk galatasaray maçımdı. bu yüzden inanılmaz bi heyecan vardı. tezahüratlara televizyon başında eşlik etmekten, nevizadeyi evde tek başıma söylemekten sıkılmıştım ama o zevki de yaşadık sözlükle beraber, sesim g.tümden çıkana kadar her türlü tezahüratı yaptık sanırım. baya eğlendik, muhabbet ettik, atomico'nun ahmet çakar taklitleriyle karnımıza ağrılar girdi. ayrıca çevik kuvvete de kırgınız.

    daha sonra dağıldık, maçtan sonra saolsun kemal abi çok yardımcı oldu taksiyle beraber otogara kadar gittik.

    herşeyiyle harika bi gün oldu benim için. bana her konuda yardımcı olan izmirli yazarlara yürekten teşekkür ediyorum. gerçekten hepsi çok fedakar, çok kral insanlar. ilk fırsatta tekrar aralarında olmak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın