• 94
    oncelikle turkiyeye spor alaninda gormus oldugu en buyuk basarilardan birini yasatan oyunculari ve teknik heyeti tebrik ederek basliyayim.
    amma velakin;
    uh ah dev adam gaziyla kandirildigimizi bu turnuvada daha net bir sekilde gordum. helal olsun dedirten basarinin aslinda sadece sportif ve milli forma inanciyla kazanilmadigini 2010 dunya basketbol sampiyonasi boyunca taniklik ettim. bir takim dusunun ki turnuvaya katilan diger takimlardan baska otelde kalsin, bir takim dusunun ki diger takimlara hergun ayni yemek verilirken ev sahibi takim gonlunce takilsin, diger takimlara zaman sikintisi cektirilirken pasalar keyif catsin. antrenman saatleri onlara gore hazirlansin. turnuvada ev sahibi ulke olmanin avantajlaridir ki bunlar cok da buyutulebilicek seyler degil ama sporun icine siyaset girdikce isin rengi degismeye basladi.
    sporcu soyunma odalarinda spor bakanindan, basbakana, dis isleri bakanindan, cumhurbaskanina (ki hepsi en az 50 kisilik bir heyetle) ve daha nicesine tbmm de bir arada goremeyeceginiz siyasileri bize gosterme firsati sagladi bu turnuva. maddi manevi laylaylaylaylaaaaay oooooo türkiye yi bir kenara birakalim aldiklari toplamda 28 milyonu da birakalim ki bu sadece basina yansitilanlar. simdii 12 dev adamimiz yunanistan maci sonrasinda ne kadar prim aldi? double double diye siyasiler ve turgay demirel soyunma odasina girince bagiranlar kimdi? sirbistan maci sonrasinda ne kadar prim aldindi? pasalar ondan sonra tabi armani olmayan donu giymiyolar, 90 liralik tommy don pasalara pacavra geliyor. eee abisi sende bi dona okadar para versen sende bagirmazmisin maddi manevi heleloylloy diye.. turk milli takimi soyunma odasinda her dakika federasyon baskani gezer nedendir acep? simdi sen bu adamlarin bi taraflarini bu kadar kaldirirsan bu adamlar kameralar cekmeyince gercek yuzlerini ortaya cikarirlar. ne imza verir ne selam verir. kameralar kapali olunca engelli bir cocugun topunu imzalamayacak kadar nasil artistlese bildiginiz. aldiginiz primler size hergun sunulan ayricaliklar yetmedi mi de hala maddi manevidiyorsunuz.. milli takim idari menejeri barbaros akkas sanirsin dunyayi kurtariyo, herkese bir azar pesinde soyunma odasinda elinde sigarasi..
    basarilar taktir edilmeyince sorun cikan memleketimde, takdirinde boku cikmis.. istemiyorum bu ulkede bukadar ac adam varken ona buna sapikca primler, tesvikler verilsin..
    yapmayin be 12 dev adam, kendinizi kucultmeyin, gozumuzde hep o gurur duyduran halinizle kalin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın