resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2491
    "kendisine sorulmadan futbolcuları satılan, istemediği futbolcular transfer edilen, istediği futbolcular alınmayan, istifaya zorlanan, futbolcularının kuyusunu kazdığı" gibi cümlelerle de tanımlanan dünyanın en tanınmış, büyük başarılar kazanmış, takımın başına geçmesiyle galatasaraylıları en çok heyecanlandırmış bir kaç adamdan biri.

    normal şartlarda yukarıdaki iddialarda bulunan arkadaşları kaale alıp da bir şey yazmam ama bunlar koskoca rijkaard'ı koruma amaçlı yazılınca bir şeyler söylemek gereğini hissettim.

    burada çelişki yok mu? hem adama toz kondurmayacaksın hem de yönetim ve futbolcular adamı takmıyorlar iddiasında bulunacaksın. bu fikirler hocayı basiretsiz, dirayetsiz olmakla itham etmek değil midir? değildir, çünkü bunlara verilmesi gereken tepkiyi vermiyor. söz konusu iddialarda bulunan yazar arkadaşlar sanmıyorum ki hoca gibi yüce gönüllü olsun böyle bir durumla karşılaşınca.
    eğer bunlar doğruysa, yani rijkaard bu kadar etkisiz, basiretsiz ve dirayetsizse, yönetime istediklerini yaptıramıyor hatta istemedikleri yapılıyorsa çok ama çok önce gitmeliydi.

    ya bu iddialar hikaye ya da hoca. karar vermeniz lazım.

    bence, bütün bunlar komplo teorisi. hepsi hikaye. haldun üstünel için söylenen transferleri kötü yaptığı da bir yalan. hocaya hem de rijkaard gibi bir hocaya sormadan, onayı alınmadan bir tek topçu alamazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın