resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 426
    gs'nin yazdığı (bkz: #465241) entrysi ilham verdi.

    fatih terim ne yaptı size diye soruyor ya, ona cevap arıyorum.

    fatih hocanın futbolculuğuna laf edecek yazar sayısı burada az. hocayı fatih'ken, fatih kaptan'ken, baba fatih'ken izleyen yazar sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ama hocalığını herkes hatırlıyor, en azından milli takımda yaptıklarını.
    burada defalarca yazıldı, gs de kısa bir özet geçmiş galatasaray ve türk futboluna kazandırdıklarını.

    türk futbolunda asıl devrimi yapmış adamdır fatih terim. ama hiç kimse bundan bahsetmez nedense.
    devrimi başlatan derwall galatasaray'ının kaptanıydı fatih. derwall'in takıma gelişinde, en azından fikri sorulmuş adamdır fatih kaptan, o kadar etkiliydi kulüpte.
    devrimi başlatmamıştır ama devrimi kesinlikle fatih terim gerçekleştirmiştir.

    gelelim neden sevilmediğine. arda turan, sabri sarıoğlu, servet çetin neden aşağılanıyorsa aynı sebeple küçük görülüyor, sevilmiyor fatih hoca.
    hocayı sevmeyenlerin bir çoğu elitist bir tavır içindeler. saydığım diğer isimlere bakalım mı, bakalım.
    arda turan: cahil, hiç bir şey öğrenmiyor, kıroca gidip sinema kapatıyor, sahada rakiplerle kavga falan ediyor, ingilizce bilmiyor, rock dinlemiyor, allah bilir arabesk seviyordur.
    sabri sarıoğlu : cahil, ingilizce bilmiyor, o saç şekli ne lan öyle, bir de agresif sahada, hakeme itiraz falan ediyor, çok ayıp. rock dinlemiyor.
    servet çetin : türkü baba diyorlar, daha ötesi var mı. tekmeye kafayı sokuyor, demek ki topa daha önce gelse kendini riske etmesine gerek yok, aptalca.

    hoca ingilizce bilmiyor, ama bilmediğini de bilmiyor. komik komik konuşuyor hahahah. ama aynı arkadaşlar adama helal olsun kaç yaşından sonra italyanca öğrendi demez. burada hocanın ingilizcesiyle dalga geçen, gülenlerin bir tanesi bile hoca espri yapsa bile gülemez karşısındayken, yemez. bir şey yapmaz hoca, yanlış anlaşılmasın, bakar yeter.
    berlusconi'ye ayar verip milan'dan kovulan adamdan bahsediyoruz. bütün dünyaya verdiği ayarlardan bahsetmiyorum bile.

    fatih hocanın mehmet ağar'la arkadaşlığı da sanırım sevilmemesine sebep oluyor. hepimizin arkadaşı süper elit insanlar ya.

    kimsenin hakkını yemek istemem, galatasarayın başında geçirdiği ikinci dönemin de etkisi var. ama bu sportif bir durum, saygısızlık yapmayı gerektirecek bir durum değildir.
    "profesyonelim ama o kadar da değil" diyerek defalarca fenerbahçenin teklifini reddeden bir galatasaraylıdır fatih terim. bu teklifleri hem futbolculuğunda hem teknik direktörlüğünde almıştır.
    ve acilen bir bildiriyle yalanlama yaptığı tek şey, medyada isminin fenerbahçe için geçmesidir. diğre hiç bir dedikoduya bu kadar çabuk tepki vermez.

    biraz ayaklarımız yere bassın gençler, sevmezsen sevme, ama bu dünyada galatasaraylılar'dan saygı görmeyi hak eden en önemli adamlardan biridir fatih kaptan.

    konunun bu günlerde ortaya çıkan fatih terim galatasaray'a geliyor haberleriyle ilgisi yok, mevzu daha genel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın