• 171
    bu düşündüğüm tam bir ütopya olabilir fakat aklımdan geçmiyor değil. hıncal uluç dün gece (18 ağustos 2010) rijkaard’ın resmen adnan’s kardeşler ile alay ettiğini söylemişti. o kadar sert düşünmüyorum fakat “bakın yine sakatlıklar olursa elimdeki kadro budur” şeklinde gönderme yaptığını düşünüyorum.

    bir çok kişi yanlış tercihler hakkında konuşuyor. çok eminim serkan kurtuluş ile başlasa rijkaard ve serkan kötü bir performans sergilese ” neden hazır olmayan adamı oynattın, ali turan zamanında oynamıştı ” vs vs gibisinden veya neill sağ kanatta oynatsa ali servet şeklinde defans hattını kursak ve daha çok gol yesek ” neden neill sağ kanatta oynadı ” laflarını duyacaktık. bundan hiç şüphe yok.
    bence bütün oyuncu oyuncunun psikolojisinde bitiyor. sivas gibi geçen sene düşmeye oynayan bir takım galatasaray karşısında bu kadar baskılı oynaması şaşırtıcı. ya oyuncular rijkaard tarafından yeterli motive edilmiyor. ya da rijkaard yukarıdan(!) aldığı baskı nedeni ile o kadar sıkkın ki takımı tam anlamı ile motive edemiyor.

    rijkaard ı suçluyor değilim ama adamı allahına kadar hatasız göstermekte bence en büyük at gözlüğü durumu. hala ufuk şans bulamıyor bu takımda. antrenmanlarda kötü denilse yine tamam değil. 2 maç üst üste bir deneyelim bakalım. zaten bu şekilde istisnasız her maç gol yiyoruz. ayrıca sivasspor maçından 2 gün önceki antrenmanda 2 penaltı kurtarıp yıldızlaştığı söylenmişti gstv de. eminim doğru olan yapılacaktır, beklemek lazım.

    maça gelirsek, ofk maçı sonrası da aynı şeyleri düşünmüştüm. fazla aceleye ve panik yapmaya gerek yok. bir çok arkadaşım da aynı yorumu yapıyor. geçen sene iyi başladık da ne oldu? belki durumun böyle kötü başlaması teknik ve yönetim heyetinin ipleri bir an önce ele geçirmesi ve olaylara erken el koymalarını sağlayacak.

    şu an yaşadıklarımız geçen sene 8 de 8 ile başlayan ve sonradan sorun yaşayan fenerbahçe ile aynı. o kadar geç zamanda sorun yaşadılar ki sürekli iniş çıkışlar yaşadılar ve sonunda taraftar başta olmak üzere herkesi çileden çıkaran sonuçlar yaşadılar.

    umarım bu ufak kriz çabuk atlatılır, yarın uefa adına güzel bir sonuç alınır ve söz edilen transferler sonuçlanır.

    son olarak ligin 10. haftasına kadar emre çolak ın bulduğu şansları mehmet batdal, ufuk ve musa nın bulması dileğiyle…

    http://fuatyayalar.tumblr.com/...por-galatasaray-maci
App Store'dan indirin Google Play'den alın