resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2337
    öncelikle belirteyim; rijkaard destekçisiyim. ancak şu zamana değin kendisini savunduğum bir entry girmedim. neden mi?

    jupp haricinde, rijkaard hakkında yapılan olumsuz eleştirileri eksik bulmuyor muyuz? argüman modası başladı hatta bu yüzden sözlükte. zira, rijkaard başlığı altında sebebi açıklanmamış, antipati içeren entryler bolca yer almaktaydı. halen de var. adam gelip bu başlığa, yalnızca "gitsin" yazabiliyor.

    neyse asıl anlatmak istediğim bu değil. farkına vardım ki, rijkaard'ı argümansız eleştirenlerden çok çok daha fazla sayıda argümansız beğenenler ve övenler var. ve bu tip entrylere bir şey denmiyor. bana göre iki şekilde de entry eksik. ama sözlüğün genel ortamında rijkaard destekçileri sayıca daha fazla olduğu için ikinci tarz entrylere ses çıkarılmıyor.

    yani bir yazar rijkaard başlığına "hâlâ takımda olmasını anlamıyorum. neden gönderilmiyor?" da yazsa "iyi ki galatasaray'ımda. onun gibi birisinin takımımda olması gurur verici" de yazsa entry eksiktir bence. anti rijkaard'cıların bu konudan şikayetçi olduğunu biliyorum. haklıdırlar da. ama kendileri de argümansız yazıyorsa, kimse kendine bakmadan başkasına saldıramaz. herkes öncelikle kendini düzeltsin. bu konuda şimdilik jupp söz hakkına sahiptir bence. bu benim fikrim tabii.

    ekleme: jupp'un yanına fritz fassbender'ı da eklemek gerek bu arada. gözümden kaçmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın