resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2767
    süper ligin en kaliteli futbolcusu olduğu gibi, türkiye'nin yetiştirdiği gelmiş geçmiş en kaliteli oyunculardan biridir.

    bu klişe ama doğru olan tanımı yaptıktan sonra arda'nın olumlu ve olumsuz özelliklerine bakalım;

    -top ayağındayken rakibe top çalma izni vermez, güçlüdür, ayakta kalır.
    -kıvraktır
    -oyun zekası yüksektir.
    - 2010-2011 sezonu başı itibariyle görüyoruz ki harika şutlar çekmektedir.

    -çabuk demoralize olan bi yapıya sahiptir.
    -bazen pozisyonu fazla zorlar ve olası bir tehlikeyi öldürür.
    -90 dakikayı standart performansında tamamlayamaz. (ligdeki futbolcuların en az üç katı fazla maç yaptığına göre bunu normal sayabiliriz gerçi.)

    kısacası bu adam vazgeçilmezdir abi. bizim iğrenç medyamız sayesinde bugüne kadar epey yıpratılmıştır, bundan sonra da yıpratılmaya çalışılacaktır. ercan saatçi gibi zekası ancak fenerbahçenin kadro yapısını idrak etmekle sınırlı insanların spor yazarı olduğu ülkemizde gece hayatına özen göstermeyen, pahalı arabalara binen, pahalı kıyafetler giyen, kız arkadaşı olan (bu çok ayıp bişey demi), ukala bir futbolcu olarak lanse edilecektir insanlara.

    öyle aptaldır ki bunu yapan insanlar, onlara göre 23 yaşında olan bi insanın sevgilisi olamaz. milyon dolarlar kazanan birisi spor arabaya binemez.

    umarım artık söylenenleri kulak arkası eder ve bize muhteşem futbolunu sergilemeye devam eder. umarım taraftar da aptallık edip medyanın oyununa gelmez. yalan değil, düz mantığa sahip milletiz vesselam.

    bu ülkede sembol oyunculara galatasaray sahiptir, diğerleri sadece kıskanır. biraz da ondan üstüne gidiyorlardır yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın