• 19
    ahmet çakar'a katılmak, en azından bu üslup dahilinde katılmak mümkün değildir.
    teknik direktörlükte diğer herşey kadar insan yönetmesini bilmek de önemlidir.
    takım disiplini zedelenmeden de bazı oyuncuların en verimli olacakları ruh hallerine kavuşmalarını sağlamak mümkündür. lincoln'ün bu seneki formunda skibbe baş etkendir. lincoln'ü beğenen arkadaşlar umarım skibbe'ye sövmüyodur.
    ayrıca takım içinde laubaliliğe varmayan bir ferahlık, rahatlık var. herkesin işine odaklanmasını sağlayan bir huzur var. sezon başındaki uyum süreciden kaynaklanan arızalar hariç, yürekten mücadele edilmeyen maçımız yok. kafaların rahat, ruhların ferah olması da teknik direktörün sorumluluklarındandır.
    bunları es geçmeyelim.
    ilaveten sakatların sürekli aynı mevkiden gelmesi yüzünden sağ bek ve ön liberoda ciddi sıkıntılar yaşandı.bunların takım savunmasında yarattığı otomatik zaafı görmezden gelmenin anlamı yok."madem yiyeceğim kesin, hücum oynatayım da 2-1, 3-2 kazanayım" demek doğru tercihtir. ki kadro da buna müsaittir.

    benim skibbe adına rahatsız olduğum konu ise oyuncu değişiklikleridir. gerek zamanlama, gerekse seçtiği isimler açısından her yaptığı değişikliği beğenemiyorum. bir de taktik anlamda esnekliği yok gibi geliyor bana. tek golcüden çift golcüye geçişler bazen hiç yaşanmıyor, bazen de çok geç yaşanıyor.
    tüm bunlara bakarak, galatasaray'ın başında daha iyisi olabilirdi diyen arkadaşlara bişey diyemem ama, "gelmiş en kötü teknik adam" payesi ağır kaçar skibbe için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın