aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Avustralya
  • 2645
    yönetimin kewell'ın sözleşmesini feshetmemesi tamamen kewell ın suçudur(!) zira gidip başkana:

    --"baskanım benım sözlesmemi feshedin ne olur." diye yalvarması lazımdı. dünya kupası öncesi bundan daha güzel bir sey olabılır mi?

    ayıp ettin kewell yakıştı mı sana şimdi?(!)

    devre arasında elinde takımı tanıyan bir nonda varken gidip, jodenilen alemciyi takıma getirip uyum sağlamasını beklemek de kewell’ın suçudur değil mi ?
    sakatlanması da kewell’ın suçudur; hatta ona yanlış teşhis koyan eski sağlık kurulumuzun hiç suçu yoktur kanımca(!)

    şu cümleye dikkat edelim isterseniz haber sayfalarında bulabilirsiniz.
    “ordu maçında kasığından sakatlanan kewell için 3 hafta oynayamaz teşhisi konurken, avustralyalı 1 hafta sonra idmanda yerini aldı. ancak antrenmanı tamamlayamadı.”
    bu adama kim dedi acaba idmana çıkabilir diye bilemiyorum artık.

    diyeceğim şudur ki yanlış strateji geliştirenlerin suçu hiç yok mu?
    yönetim isteseydi, kimin sözleşmesi fesh edilecek diye günlerce ağza sakız yapmazdı bu konuyu. ne yöntem geliştirdiler adam akıllı ne de bir yol bulundu mantıklı. olan nonda'ya ve galatasarayın fener maçından sonra alem yapabilen adama güvenip ondan medet uman biz galatasaraylı taraftara oldu. ve tabii şampiyonluğun ve de şampiyonlar liginin kaçmasına neden oldu.

    eğer ki keita gitti diye; gönülsüz bir şekilde kewell'a, sırf taraftarın gönlünü almak için 1 yıllık sözleşme uzattı ise yönetim ki bence mantıklı bir varsayım.*
    zaten sözleşmenin 1 yıl olmasından belli kewell’ı ne kadar istedikleri.
    ama bozuk saat misalidoğruyu bulmuşlar rastgele. bakmayın ofk belgrath maçından sonra iyiki demişlerdir içlerinden.

    şimdi pardon; ama bu adam da olmasa kimi izleyeceğiz acaba? hadi arda turan kendine çok şey kattı. elde var bir diyelim. onun dışında kim var? baros var, elde var iki.*

    eee… devamı nerde?

    panter kalecimiz (!) vardı nasıl unuttum, sonra orta sahadaki mükemmel paslaşmalarımız (!) saçma sapan top kaybı nedir bilmez futbolcularımız (!)ayrıca hayatımda gördüğüm en akıllı pas atan, "şu pasın akıl doluluğuna bak" dediğim insanların mükemmelliği (!) var. hele ki taç atışı kullanırken top hep mi bizde kalır(!) hiç karşılaşmadım rakibin o topu bizden kaptığını... **

    avrupa maçında yediği sarı kart üstüne 2 dakika sonra ikinci sarıyı yiyen adamları izlemektense tribünde oturan sakat kewell’ın gözündeki heyecanı görmeyi tercih ederim.
    ayrıca geçen sezon kewell sakatlanana kadar oynadığında, türkiye süper liginin en iyi oyuncusuydu. bunu unutmamak lazım.

    benim gözümle kewell, bu takımı izlemeye değer kılan bir üstattır, topa ilk dokunuşu gol olabilen bir büyücüdür.
    ben onun liverpool'dan galatasaray'a gelebilme ihtimalini bile sevmiştim.

    dileğim bu sezonu mükemmel geçirmesidir. ona bir yıl biçenlere de futbolu ile tokat gibi cevap vermesidir. ona olan güvenim ve inancım tam.
    olur da bu adama kasıtlı tekme atan olursa, lügatımdaki harika sözcükleri(!) seçeceğim, bu böyle biline. ona göre ayağını denk alsın kasaplar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın