aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2643
    bu kadar teknik ve bileklerine hakim bir oyuncuda sırıtacak kadar adam geçme/çalım konusunda sıkıntıları olan futbolcumuz. üçüncü sınıf bekler karşısında bile çoğu zaman çaresiz kalabiliyor. bunda yaşının etkisi olduğunu düşünmüyorum, çünkü baktığımız zaman kendisinden daha yaşlı olan lampard, gerrard gibi futbolcular bu işi hala kusursuz şekilde yapabiliyorlar. daha çok yaşadığı kronik sakatlıkların yarattığı fiziksel eksiklikler neden oluyor olabilir.

    bu tespiti tabi ki çamur atma maksadıyla yapmıyorum. asıl değinmek istediğim nokta kewell'a -özellikle- kariyerinin bu aşamasından sonra bir kanat oyuncusu olarak değil de forvet oyuncusu olarak bakmak daha doğru olabilir. son vuruşlardaki becerisinin dünyadaki en üst düzey forvetlerden geri kalmayacak kadar üstün olduğu hepimizin malumudur. zaten geçen sene de bu mevkiide başarılı olduğunu hem avustralya milli takımı'nda, hem de forvetsiz kaldığımız dönemde takımımızda attığı gollerle kanıtlamıştır.

    saha dışında ise karakteri ve profesyonelliği sayesinde etinden, sütünden ve kemiğinden yararlanabiliriz, yararlandık, yararlanacağız.

    edit: anilkos uyardı: gerrard kewell'dan 2 yaş gençmiş. lampard'la gerrard'ı aynı anne babanın, aynı gün doğan ikizleri gibi gördüğümden böyle bir hataya düşmüş bulunmaktayım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın