resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2685
    5 agustos 2010 ofk belgrad galatasaray maci'nda yapabileceği en doğru hareketi yapıp, topu kalecinin üstünden aşırtmıştır!
    iki ihtimal vardı zaten, ya kaleciye çalım atacaktı, ya da kalecinin üstünden atacaktı topu. arda burda en doğru olanını yapmıştır. bu çocuğun futbol zekasına hayranım. mehmet batdalın ofsayt'da durduğnu gördü pas atmadı, herkesin bir oyuncu tarafından tutulduğnu gördü, kendisi çekti şutu kaleye.
    farkında değilsiniz ama elano'ya, pino'ya pas atmıyor gibi bir durum yok ortada. biraz dikkatli takip etseniz, o kişi ya ofsayt pozisyonundadır, ya da arda'nın tam görüş açısında değildir.

    galatasaray'da oynayan, bir kaptanın böyle bencillik yapacağınıda zannetmiyorum. yapsa zaten, takım arkadaşları tarafından bu kadar sevilmez, kaptan olarak tahammül edilmez!

    bu adamı bu kadar çok eleştiriyorsunuz, seneye avrupaya giderse bu çocuk, onu çok arığcaksınız. arığcaksınız, çünkü onun kadar canla başla mücadele eden birini zor bulursunuz. para için gelen oyuncular gelir, toplarını oynarlar, onlar gelip geçicidir, ama bu çocukta başka birşey var. onu oynarken görünce, sanki sahada kardeşim koşuyormuş gibi hissediyorum kendimi, o yere düşünce içim acıyor. biliyorum ki, o galatasaray için herşeyini vermeye hazır bir vaziyetde, sakatda olsa, ağrısıda olsa oynar.

    mesela kewell'ı da çok severim, ama adam parasına bakar. çok profesyonel oyuncu, ona karşı hiç bir zaman laf söylemem. harry giderse çok üzülürüm ama arda giderse ağlarım. türkiyenin bu son senelerde çıkardığı en iyi oyuncu bu ya. türk vatandaşı, bizden biri, o bir galatasaray taraftarı! ona sahip çıkalım, kırmayalım onu. ister sinema kapatsın, ister sevgilisiyle tatile çıksın, o oyununu oynadığı sürece, bu bizi ilgilendirmemeli. sonuçta o sahaya bizi mutlu etmek için iniyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın