• 1826
    bu sezon* için bakıyorum da şöyle, aslında fena kadro yok yine. orta sahayı elano - cana - bradley'den oluşturdun mu orta sahada sorun morun kalmaz. hücum hattı da fena değil. arda baros pino. serdar ile batdal var yedekte, bir de yeni transfer gelecek. defans da fena değil, neill ile hakan'ın yeri garanti, sabri'nin de garanti sayılır. servet muamma. yeni transfer gelebilir stopere. kaleci konusu da çok büyütülüyor, ufuk ile aykut çok rahat taşır kaleyi. tercihim ufuk tabii ki.

    yani sonuç olarak, kadro yine güzel. geçen sene sistem oturtmaydı, zarttı zurttu bekledik, sabrettik, ara sıra homurdanmalar oldu ki bu çok doğal, bakalım bu sene neler olacak. şimdilik gidişat çok da iyi değil açıkçası. bradley'in gelmesi lazım, çok çok olumlu etkiler takımı, orta sahayı kendine getirir. tabii bunun için elano'nun da tartışmasız bir şekilde takımda kalması gerekiyor, gönderildi mi mokoko oluruz işte. orta saha tamam oldu mu zaten, diğer bölgeler de çok sıkıntı yok, ki zaten takviye de yapılacak. sonuç dedim uzattım, farkındayım. rijkaard'a yine, yeni, yeniden güveniyorum*. umutluyum*, her ne kadar biraz azalmış da olsa umutlarım. galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diyerekten güveniyorum, inanıyorum. ama rijkaard da bazı hatalarının farkına varmalı artık, ayrıca sonuç da, en az oynanan futbol kadar önemli. öyle işte. bekleyip görelim bakalım.

    edit: unutmuşum, formul şu: mücadele+inanç+ruh+biraz da kalite = güzel oyun+sonuç. bazı elementlerde biraz sorun var şu sıralar, giderilmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın