• 1814
    belgrad ile oynanan ilk maçta orta saha - defans - kaleci hattında ciddi sıkıntılar olduğu açıkça görülmüş olan takımdır. orta sahaya 2 defansa 1 kişi alınmalıdır. ufukla devam edilmeye çalışılsa bile bir tane kaleci bir de baros'a alternatif golcü alınmalıdır. battal da var ama zamana ihtiyacı var ve çok hantal.
    orta saha'da konserojen etki yapan üçlümüzün ismini vermeme gerek yok. bu adamlarla hala nasıl maça başlanıyor anlamıyorum ama bu beraberlik bu adamların bininci kez bu işi yapamayacağını gösterdiğinden hayırlı olmuş da olabilir. ha "999 kere ders çıkarmayan bir teknik kadro ve yönetim 1000.'de mi ders çıkartacak?" derseniz ona lafım yok! bazıları diyor ki kim var ki oynatsın. cana var, musa çağıran var, çağlar var, emre çolak var, var oğlu var yani. madem bu adamların yapamadığı ispatlanmış. sadece sarpı oynat çevresinde bunları oynat ki başarısız da olsalar bu gençler başarısız olsun.
    aykut da ayrı bir terhane. dünkü maçta bütün suç onun değildi belki ama büyük bir kısmı onunundu. kendisine birçok kez şans verildi ama değerlendiremedi. yolu açık olsun diyorum. umarım yerine ufuk denenir veyahut trabzonun kalecisi onur gibi birisi gelir. bu takıma iyi bir kaleci şart.
    keita gibi bir adam 8 milyona satılmış, oradan buradan bin türlü para akışı olmuşken yönetimin transfer işinde korkak ve ağır davranmasını anlayamıyorum. neyse parası alın kasltrömü, bradleyi, baptistayı.... çok mu zor? almazlarsa kendileri bilir gerçi! kimse türk telekom arena'ya bu barış özbek ve aykut'u (vb.) izlemeye gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın