• 1798
    galatasaray futbol takimi oyunculari acilen kendilerine gelmelidirler. ben rijkaard dan baska hic kimsenin suratinda hirs gormedim. o da sonlara dogru kelimelerle tarifi zor bir ifadeye burundu zaten. bugun sahaya cikan oyuncularin ne yaptiklari belli degil. mustafa sarp top kaptiriyor. sonra el kol yaparak arkadaslarina rakibe basmasini soyluyor. baris ozbek denen cocugun agzina siciliyor (su anda 18 entry olmus) kotu oynadi evet ama o mustafa sarp'a da yuklenin ona da saysaniza madem kotu oynayanlara saydiriliyor... aykut iyi bir kaleci ufuk da oyle..hele aykut yillarca bekledi klubede. kac mac oynadigi allah kerim. biraz sabredin. rakip takimin turk kalecisi nasil kurtariyor su anda goruyoruz.onlar da sancili bir donemden gecmislerdi, hatirlayin...

    onun disinda bir parantez arda turan'a.. arda turan'a neden kimse birsey demiyor koskoca sozlukte. iki gol atti diye cok mu iyi oynadi oluyor. hani bizim kendimizi yirttigimiz "galatasaray ruhu"nu sahada arda mi sergiliyor? adamin top falan oynadigi yok. kendisi hakkinda tam fener macinda biraz hareketlendi derken bu mac bakiyorum ayni tas ayni hamam.. siz bunu mu kiyasliyorsunuz efsanemiz metin oktay ile? ben metin oktayin ismini arda turan ile ayni cumlede kullandigim icin utaniyorum su anda.. evet abartmiyorum.. o reklamlarda oyna yok ruyada gor vesaire tamam anladik da e hani nerde? bende bircok galatasarayli gibi ruyada metin oktay ile oynadim ama bizim senden farkimiz biz tribundeyiz, televizyon basindayiz, biz sahaya girip galatasaray armasi icin birsey yapamayiz ama senin elinde hersey. kossan, pres yapsan, bende desem ki bu cocuk cidden elinden geleni yapiyor... ama yok yapmiyorsun arda turan.. bende gordugumu buraya yaziyorum.. ve bir galatasarayli olarak bunu buraya yazmak zorundayim. seni elestirmek zorundayim..yaptigin kaptanlik nasil kaptanlik? oynadigin oyun nasil oyun?..bulent korkmaz dan hic mi birsey ogrenmedin sen? bunca galatasarayli seni elestirmek yerine bagrina basarken boyle mi cevap veriyorsun onlara? eger gece rahat uyuyorsan helal olsun sana o zaman... bir suru gozu kor galatasarayli var disarda nasilsa arda sen muthissin harikasin diyip duruyorlardir..yeterli saniyorum onlarin soyledikleri sana.cunku sen oyununun ustune koyacagina daha cok kosacagina takima liderlik edecegine tam tersini yapiyorsun.sanmiyorum ama umuyorum ki kisa zamanda akillanirsin. cunku bu yonetim ve taraftar seni alternatifsiz kildi, efsanelerle kiyasladi ve bu takimin sana ihtiyaci var. kendi elestirini yap. eksiklerini gider biz burdayiz, yazariz. herkesin hakkini herkese veririz.

    onun disinda koskoca galatasaray futbol takimi mahalle takimina karsi 2 golu zar zor atip 2 golu 10 dakika icinde yiyor. boyle mi sampiyon olacagiz? boyle mi avrupa da basari ve turkiye kupasi gelecek? bizim hedefimiz turk olmayan takimlari yenmek oncelikli diye bas bas bagiriyoruz. kliplerde bilmem nelerde hepsi aslan oluyor rakibi parcaliyor hani nerde? kim ne sekilde kimi parcaliyor? mahalle takima karsi boyle bir skor aliyorsa bu takim biz hicbirsey kazanamayiz.. adnan polat tribunde oturuyor gormuyor mu bu takimin halini? surunuyorlar resmen sahada. daha pas atmaktan aciz adamlar sahada. ben kendi adima yaziklar olsun diyorum bunlara cidden. ayrica oraya gelip destek veren taraftara da yazik. insanlar formalarini almislar bir heyecanla stadyuma kosmuslar bekliyorlar ki galatasaray rakip takimi yensin, ezsin... onun yerine 10 dakikada 2 gol yiyen bir takim var. yaziklar olsun.. sonra yonetim soyleniyor iste taraftar stadyuma gelmiyor vesaire diye.. ne oynuyorlar ki gelecek millet izlemeye? zir cahil taraftar mi saniyorsunuz galatasaray taraftarini siz? bizde futboldan anliyoruz geri zekali gibi sadece gidip bagirip skora bakmadan evine donen bir taraftar kitlesi mi saniliyoruz nedir? biz herseyin farkindayiz sonra televizyona cikip yok stad dolmuyor etmiyor diye aglamanin alemi yok. yonetimdekilerin de surat ifadelerini gordum. kanimca su oyunu hicbir galatasarayli tasvip etmez.

    millet ilk yari bastirdik adamlari mahvettik ikinci yari oyundan dustuk vesaire diye takimi kotu yonde elestirenlere gonderme yapiyor.guzel yapiyorsunuz gonderme iyidir ama futbol 45 dakika mi arkadasim? ayrica mahalle takimina karsi tabiki ilk resmi macta kendi evinde tabiki baskiyle oynayacaksin.. hatta az bile oynadilar. ikinci yari tel tel dokuldu hepsi. calim atmaya kalkmalar calimi tamamlayamama, ileri gidip donememek gibi sacma sapan seylere tanik olduk.. madem buyuk klubuz madem buyuk taraftariz elestrilerimizi de ona gore yapalim. bende uzgunum bende galatasarayi seviyorum cunku .. ama bu beni bir galatasarayli gibi elestirmekten mahrum etmiyor. galatasaray sevginiz aklinizin onune gecmesin..gecmesin ki biz bu klubu yonetmeyi bilmeyenlere ufak da olsa mesajlar verebilelim mantigimizla.

    yonetime ayrica soruyorum tamam guzel formalar cikariyorsunuz insanlarin almasini bekliyorsunuz su mactan sonra insanin hevesi kursaginda kaliyor.. forma alasi varsa da icim burkuluyor arkadas. neden su takima ihtiyac olan oyunculari almiyorsunuz? cok mu zor? pazarlik yaparken bilmem ne takim geldi oyuncuyu kacirdik vesaire diyorsunuz. nereye kim lazimsa alin kardesim.. koskoca galatasarayi bu hale sokmaniz karisinda icim aciyor. kac senedir basariya hasretiz yeni stadyuma gececegiz ocak ayinda bu futbolla mi basari gelecek o stadyumda? dogru duzgun transfer yapin su takima apartman otel vesaire yapacaksaniz galatasaraydan istifa edin yada kullanmayin kardesim galatasarayi. biz galatasarayla yasiyoruz,ovunuyoruz. bu takima ya duzen verin yada birakin bu takimi daha iyi yonetecek insanlar gelsin klubun basina. daha sezon oncesi vesaire diye soylenmeye baslayacak herkes bu oyle degil iste. eldeki oyuncular belli.. gidin duzeltin hatanizi yol yakinken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın