• 2366
    dün gece bir hışımla yazarken bir konuyu unutmuşum, elbette beğenmiyorum derken gerekli argümanı belirtmeli o insanlar. atıyorum x futbolcu şöyle derken niye öyle olduğunu belirtmeli.ancak burda bir parantez açmak istiyorum " x çok kazma" entrysine niteliksiz deniliyor saldırılıyor fakat" ardanın ta.ağını yiyim" yazınca acayip nitelikli oluyor, niye yiyorsun arkadaşım onu da yaz bize, ardanın billurları mı çok nitelikli?

    sözlüğün "asil" çoğunluğu diye de bir şey peyda olmuş bu arada. elbette eleştirirken gerekli argümanlarda bulunuyoruz gördüklerimizi yazıyoruz. arda geçenlerde röportajda giden keita ve elano dahil demiş .e elano giderse eyvallah ama gitmediği takdirde arda bir anlatım bozukluğu yapmış olmuyor mu? oluyor değil mi. işte bunu örnek gösterip kitap okumalı diyoruz herifin biri geliyor nickimin başlığının altına entry numarası verip "emrin olur örtmenim" yazıyor. eleştiriyse eleştiri, argüman göstermekse buyrun argüman ama gelin görün ki "asil" üyeler her şeyi kendilerinde haklı görüyor. bir başkası diğer bir olayda gelip angut da bir kuştur diyor kendi başlığının altına.

    (#440096) no lu entryde de açıkça belirtilmiş bu nick altına yazma mevzu, eğer sen hoşnut olmadığın bir şey görürsen bak orda mesaj tuşu koymuşlar, geçen yazdım bedava olan beyinlerini taşımayanlar var diye, yapma arkadaşım taşı işte oraya o konduysa gel benle konuş bende derdimi anlatayım sende anlat ama apaçık angut yazarsan çok ciddi şekilde düşman kazanırsın; kin tutar o adam sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın