resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 235
    nedense harry kewell'in kendisine çok şey katabileceğini düşünüyorum.
    ayrıca madem elimizde düzgün bir kaynak yok diyerek pes 2010'da, galatasaray'a alıp değerlendirdim 4-5 maç. oyun üzerinden ne kadar değerlendirme olur bilmem ama olduğu kadar.
    ben ki, keita ile oynarken bile, bu çok yavaş gerçekte daha hızlı diyerek, editörden hızını artırmış adamım, pino bana fazla süratli geldi. topu ayağına alıp, depara başladığı saniye bir anda aşırı hızlanıyor ve bir iki saniyede tüm kanadı tüketiyor. bu sürati gerçekte de böyleyse mükemmel demektir. daha ilk oynadığım maçta, sağ çaprazda seken bir topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. bir kaç şut denemesi yaptım, iyi. süper değil ama bir kanat oyuncusuna göre iyi. arda gibi aşağı yukarı (oyun bazında). pek fazla ince çalım atamadım bu arkadaşla. mesela arda ile, yavaş yavaş, adım adım, hıza bağlı kalmadan topu da vermeden adam geçebiliyorken, pino da bunu yapamadım, hemen kaptırıyor, ancak depara başladığı zaman, asla yakalayamadı defans oyuncuları (valencia, juventus, man city ve lyon aldım rakip olarak, en sondan bir önceki zorluk seviyesi).
    özetle, sürati inanılmaz ve çok rahat adam geçiyor. şutları pasları ortalamanın üstünde. sanki bir geniş alan topçusu imajı uyandırsa da, kalabalık defansa bile hurra diyerek daldığım zaman genelde faul kazandım. oyunda bu durum galiba teknik becerisine bakıyor, koşarken topu kolay vermiyor genelde faul kazandırıyor kalabalığa dalsa bile.
    bir de geriye pek gelmiyor, takımın taktiği mi diye, arda ve pino'yu kanat değiştirdim yok, mesela pino'da. baros ve arda orta sahaya geldiğinde bile kendisi az ilerde bekliyor. pek top kazanamıyor ayrıca defansif yönden çok iyi değil gibi.

    elde başka kaynak olmayınca, bunlara mahkum kaldık. ama bir fikir veriyor en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın