• 25
    --- alıntı ---
    maç sonu: johan neeskens ve ahmet kesim

    galatasaray’ın 5-0’lık üstünlüğü ile sona eren homberg maçının ardından johan neeskens ve ahmet kesim basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    sekiz gündür yoğun bir şekilde çalışmalar yaptıklarını anlatan johan neeskens, ilk andaki temel amaçlarının fizik kondisyon anlamında üst seviyeye çıkabilmek olduğunu söyledi.

    hollandalı antrenör milan baros ve mehmet batdal’ın yaşadıkları sakatlıklarla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya şu yanıtı verdi: ‘’sakatlıklar her zaman olacaktır. birinci lig takıma karşı oynasak da böyle, amatör takım karşısına çıksak da. tabii ki maç esnasında kimse sakatlanmak istemez. antrenmanda da olabilir. oyuncularımızın en kısa zamanda yeniden aramıza dönmelerini bekleyeceğiz.’’

    johan neeskens, hazırlık maçlarındaki rakip seçimleri hakkında, ‘’bulunduğumuz çevreye yakın bölgenin takımlarıyla oynamak şu an için bizim adımıza avantaj olabilir. pazar günü bir maç daha oynayacağız. fenerbahçe maçı var. yine hollanda 1. lig takımlarından nec nijmegen ile yapacağımız bir maç var. hazırlıklarımızı bu şekilde gerçekleştiriyoruz’’ şeklinde konuştu. yeni transferlerin performansından memnun olduklarını belirten neeskens, ‘’tabii kısa bir süre oldu. ama bunu uzun vadeye yaymak için çaba vereceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

    johan neeskens’in ardından gazetecilerin karşısına geçen ahmet kesim ise, ‘’kampta çok iyi çalışıyoruz, hem eğleniyoruz. bugün iyi pas yaptık, oyunun yönünü başarılı şekilde değiştirdik. ben de bir gol attım. onun için ayrıca mutluyum’’ dedi.
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...plari/haber/7356.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın