• 3
    --- alıntı ---
    maça doğru: galatasaray – vfb homberg

    galatasaray, 2010-11 sezonu yaz kampının ikinci maçında bu akşam almanya’nın homberg takımı ile karşılaşacak. tsi 20.00’da pcc stadion’da başlayacak mücadele, galatasaray tv’den naklen yayınlanacak.

    karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler şu şekilde:

    maç: galatasaray – vfb homberg
    tarih: 15 temmuz 2010 / 20.00
    stadyum: pcc stadion
    yayın: galatasaray tv

    galatasaray

    yeni sezon için hazırlıklarını hollanda’nın venlo kentindeki horst kasabasında sürdüren galatasaray, ilk maçında almanya’nın 1. fc kleve ile karşılaşmıştı.

    salı akşamı gerçekleşen mücadelenin her iki yarısında farklı kadrolarla mücadele eden takımımız, ilk yarıda milan baros ve barış özbek’in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. ikinci devrede ise caner öztel ve mehmet batdal skoru belirleyen golleri attı. ingiltere’nin sunderland takımından transfer edilen arnavut oyuncu lorik cana, ikinci yarıda forma giydi. ve yaklaşık 30 dakikalık performansın ardından yerini cumhur yılmaztürk’e bıraktı.

    sol arka adalesinde yaşadığı problem nedeniyle 1. fc kleve maçında forma giyemeyen çağlar birinci ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden milan baros, bu akşamki homberg maçında oynayamayacak.

    vfb homberg

    almanya’nın en fazla nüfusa sahip eyaletlerinden biri olan kuzey ren-vestfalya’daki duisburg kentinin takımı vfb homberg, temmuz 1969’da homberger spielverein ve sportvereinigung 89/19 hochheide takımlarının bir araya gelmesiyle kuruldu.

    kadrosunda türk asıllı yedi oyuncu bulunduran vfb homberg, maçlarına 3000 kişi kapasiteli pcc stadion’da çıkıyor. stadyum, aynı zamanda fcr 2001 duisburg kadın futbol takımı’na da ev sahipliği yapıyor. takımın en tecrübeli oyuncusu, 1998 yılından bu yana homberg forması giyen 36 yaşındaki kaleci andreas kossenjans. 1990 doğumlu bekir acuner ise vfb homberg’in en genç oyuncusu konumunda.

    galatasaray profesyonel futbol takımı’nın hollanda / venlo’daki hazırlık kampında oynayacağı, biri daha sonra açıklanacak dört maçın programı şöyle:

    15 temmuz 2010 19:00 (cet), 20:00 (tsi)
    vfb homberg – galatasaray
    pcc stadion, duisburg

    18 temmuz 2010
    bu karşılaşma ileri bir tarihte açıklanacak.

    21 temmuz 2010 20:00 (cet), 21:00 (tsi)
    galatasaray – fenerbahçe (spor toto dostluk kupası)
    borussia park, mönchengladbach / almanya

    24 temmuz 2010 19:00 (cet), 20:00 (tsi)
    nec nijmegen – galatasaray
    volksbank arena, kleve
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...plari/haber/7346.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın