• 1638
    2010 2011 sezonu açılışı öncesi gelenler ve gidenleri değerlendirecek olursak;

    forvet hattından nonda ve jo alves gönderildi yerlerine alınan isim mehmet batdal. burda yetersizlik apaçık ortada. ama daha önemlisi ekstra zamanlarda forvet oynayabilecek olan kewell, santos, keita'nın da takımdan ayrılması aleni bir ihtiyacı gösteriyor. baros'u kesebilecek bir forvet alınması imkansız ve gereksiz olur ama malum sık kart gören bir oyuncu ve mehmet ne kadar yeterli bir 2. yedek olur tartışılır. nacizane fikrim baros'un arkasına yerli bir santrafor alınması farz.

    sol açıkta oynayabilen santos ve caner gönderildi. elimizde arda, ayhan *, emre çolak, serdar özkan, aydın yılmaz var. arda dışındakiler zorlama oynayacaktır ama büyük bir sakatlık olmazsa buraya oyuncu transferi lüks kaçıcaktır.sonuçta arda sevilmesede istikrarlı bir futbolcu. allah arda'ya güç,kuvvet ve en önemlisi sabır versin.

    sağ açık ise problemsiz gözükürken keita'nın gidişiyle problemli bir hale gelmiştir. serdar özkan, aydın yılmaz, elano, barış özbek, sabri burada oynayabilecek adamlar. serdar tam bir piyango durumunda çok iyi işlerde yapabilir vasat altıda kalabilir. güvenilip yola çıkılır mı bilinmez. elano'nun ise burada kullanılmasına karşıyım güçlü bir orta saha ile merkezde çok daha başarılı olacaktır. bu yüzden burda oynayabilecek yabancı bir transfer ihtiyacı var gibi duruyor.

    orta sahamız ise tam felaket durumda. buraya zaten transfer bekleniliyor. elimizde topal'ın satılmasıyla barış, sarp, musa, ayhan, elano, neill, sabri, serdar özkan, emre çolak, arda bulunmakta.bu futbolcular açıkçası elano'nun arkasına biri ön libero biri de box to box olmak üzere yazabileceğimiz isimler değil. ama yönetimin sözleri nedeniyle bu kısma güveniyoruz. ayhan, barış, musa ve sarp'ta ekstrem durumlar olmazsa yeterli rotasyonu sağlayacaktır.

    sağ bek mevkisinde ise transfer yapmak gereksiz. maicon bile alınsa sabri'nin onu yedeğe çekeceğine inanıyorum. burada sabri, serdar kurtuluş, neill, ali turan gibi isimler var. emre güngör'ün ve uğur uçar'ın gönderilmesi bu bölümü çok etkileyeceğini sanmıyorum. 45 maç sabri 10 maçta ali turan oynar gibi geliyor.

    sol açık mevkisi için ise gerekli transfer yapıldı. caner adlı kabusun gönderilmesi bile başlı başına mutluluk kaynağı. açıkçası çağlar'ın hakan balta'yı kesebileceğini düşünmüyorum ama çok iyi bir yedek olup rekabet getirecektir bu bölgeye. hakan'ın da performansını üst düzeye çekmesini bekliyorum. ama bu bölgede bir alt yapı yedeğine ihtiyaç var gibi duruyor. 2 sezondur olan şanssız sakatlıkların olması durumunda yetersiz kalınacaktır. zorlama oynayan uğur'unda gönderilmesiyle 3. bir isim yok ne yazık ki yazabileceğimiz. forvetle beraber sezon içerisinde en kritik bölge olacaktır. umarım şanssızlıklar yakamızı bu sene bırakır.

    stoper ise yeterli gözüken bir kısım. servet, neill, gökhan, ali turan, hakan balta burda oynayabilecek isimler. gökhan zan her zaman ki gibi tam bir muamma gerçi ama kafası toparlanmış bir servet'le neill'in bu bölgeyi taşıyabileceğini düşünüyorum. yeterli rotasyona sahip bir yer gibi gözükmekte.

    kalede ise aykut ve ufuk bana göre yeterli isimler. ufuk'a güvenim çok fazla ama kaldırabilir mi as kaleci olmayı bilemiyorum. kaptanına bile söven taraftar 2 hatada asabilir. aykut'un arkasında biraz rotasyonla pişerek yıllarca kaleyi taşayacak bir isim kazanırız umarım.

    son görünen kadro;

    ---------------aykut-------------

    sabri-- neill --- servet --- hakan

    ------------transfer-------------

    -------elano-------transfer-----

    transfer---------------------arda

    --------------baros--------------

    yani nacizane görüşüm 3 as oynayacak yabancı transferi bir de barosu yedekleyecek yerli forvet ile sezona girilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın