• 779
    keita'nın satışına tepki gösteren kısmıyla feci şekilde dalga geçilen taraftardır. pardon ama bu hakkı nerden buluyorsunuz? gecesi, gündüzü, günü, ayı, nefesi galatasaray'la geçen kişilerle, keita'nın satılmasını yanlış bulup yönetime tepki gösterdiler diye dalga geçme, onları dönek, tutarsız, sabırsız diye nitelendirme, armaya değil transfere aşıksınız diye kehkehkeh gülüp burnu havada şekilde ahkam kesme, ders verme hakkını nerden buluyorsunuz?

    her şeyin en iyisini bildiğini zanneden, başkasının düşüncelerini beğenmediyse anlık diye nitelendiren, galatasaray aşığı onca insana galatasaray aşkı ve sabır gibi şeyleri hatırlatmaya kalkan, kendi taraftarına kaypak diyecek kadar gözü dönen insanlardan gına geldi. keita sana göre dünyanın en karaktersiz futbolcusu, geçen sezon galatasaray'a hiçbir şey veremeyen vasatın teki olabilir, satışından gelen parayı da çok önemli bir başarı olarak görüyor olabilirsin..

    o zaman lütfen şimdi bu satışa tüm yüreğinle sevin, çığlıklar at. ama geçen sezon takıma en fazla yarar sağlayan, her şeyini ortaya koyan kocaman yürekli adamın satışına tepki koyanlara da arma aşkı edebiyatıyla gelme arkadaşım, kimsenin haddi değil çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın