resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 378
    bi voltran gücüyle geri çağrılan hoca. vay be ne güzel bi işleyişmiş bu. biri de utanmadan şampiyonlar ligi'ni alırız fatihimle filan diye gaza gelmiş. yok fazla içmiş de çaktırmıyor. cl'de gruptan mı çıkabildin fatih terim'le sen daha evvelinde be kuşum?

    ve gerçek şudur ki; galatasaray taraftarının ve fatih terim'in vizyonu o denli dardır ki en ufak bir sarsıntıda, ne bileyim böyle cümbür cemaat hava boşluğuna girdiğinde hemencecik birbirlerine sarılırlar. ah garipler. ne yapsınlar. kimsesizler onlar. fatih terim de kimsesiz. artık bi türkiye şampiyonluğuna tav olabilecek taraftar da kimsesiz. somon rengi forma da olmaz hem. o yüzden bu kaotik yapının hem besleyicisi hem de beslenicisidir bunlar.

    bugünkü kelimemiz istepne. tersten de oku. farkmaz ki. cimbom terim için istepne. terim cimbom için istepne. birbirlerinin yancısı. okeye dördüncüsü.

    terim cimbom'a mı geliyor. evden çıkmadan önce boy aynasına geçip baksın. sonra üşenmeyip üzerindeki o tonluk ağırlığıyla sırıtan, yılışan egolu takım elbisesini üzerinden çıkarsın. bunları yapabileceğine inanıyorsa, ya da kendisine tapınan taraftar inanıyorsa buyursun gelsin. ama sanmıyorum. o yüzden evden çıkamadı doğrudur. güzel tespit. ve gecede bir dolunay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın