resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 377
    fatih terim adamdır. devre arasında takıma gelip leş peşinde koşmaz. biz siz bu taraftarlar, takımın başında öyle ya da böyle bir hoca varken( ki bu dünyanın en büyük hocalarından biri rijkaard) galatasaray sözlük gibi dışarı açık bir platformda fatih terim gelsin tartışmaları yaparak, maçı baştan kaybediyoruz. daha ikinci sezon hazırlıkları bile başlamamışken rijkaardı hemen kovup bir de üzerine fatih hoca'yı getiriyoruz bu hem rijkaard a onun temsil ettiği yeniden yapılanmaya bir saygısızlık hem de fatih terim'in karakterine bir saygısızlıktır.

    fatih terim, mustafa denizli değildir. kaypak bir şekilde ben sezon ortasında takım almam deyip ertuğrul'un mirasının üzerine çökmez birden.

    şu tartışmayı yapıyoruz ya. hem galatasaray'dan hem yönetimden hem taraftardan soğuyacağım.

    biz hocayı asıp kesmeyiz. sezon sonunda başarılı olur ya da olmaz, olmadığında oturulur konuşulur, gider.

    adnan polat'ın attığı en büyük kazıktır sezon ortasında hoca gönderme alışkanlığı galatasaray'a.

    lanet olsun sözlüğünüze de sizin taraftarlığınıza da, ne meraklıymışsınız zırt pırt hoca değiştirmeye. galatasaray'ın teknik direktörüne hiç değilse bulunduğu konum üzerinden saygı gösterin be.

    sikerler ne iş lan bu.

    fatih terim adanalı'dır, delikanlıdır.pusuya falan da yatmaz. hayatının sonuna kadar yetecek parası olduğu için doğru projeyi, doğru kulübü bekliyor. bu galatasaray'dır ya da değildir bilmiyorum.

    ama hakan şükür'den 10 kat galatasaray'lıdır. bunu da dışarda sağda solda konuşarak göstermez. hakkında yazılanları görseydi, onu bekleyen taraftarlardan da çok mutsuz olurdu.

    nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın