resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 376
    sözlükte artık tiksinmeye başladığım bir olay var;

    başlık: giovanni dos santos

    takımda kalmasını istediğim(evet olabilir), büyük potansiyel taşıyan(doğru,hemfikiriz), sağ kanatta çok daha verimli olan(buna da katılıyorum,dayanamayacağım on vereceğim sanırım) ama arda turan gibi sadece sevdiği adamlara pas atmadığından takımda kalmasına izin verilmeyen futbolcu(aha da sıçtı, ulan ne güzel gidiyordun.)

    başlık: frank rijkaard

    istikrar ve başarı için destek verilmesi gereken(kesinlikle), günlük başarı değil de bir sistem oluşturması için zaman tanınması gereken(aynı ben lan bu), basına yedirilmemesi gereken(hay ağzını öpeyim, dur bi onumu vereyim sonra okurum gerisini) ama fatih terim gibi egosu çok yüksek olmadığı için eleştirilen teknik direktör(haydaaa, neden hagi?)

    sonuç: bizim övme anlayışımız, diğerini itin götüne sokarak olmakta.

    karadeniz denince aklına kazım koyuncu değil de ismail türüt geliyorsa senin problemin. fatih terim denince aklına 6 kasım ve ligdeki başarısızlıklar gelip ama işine geldiğinde 17 mayıs'ın havasını atıyorsan ikiyüzlüsün.

    günlük hayatta kral, padişah, imparator gibi yaftalar yapıştırılmasına karşı bir adamım. hayat görüşünü benimsemesem de, son günlerde beni üzse de hakan şükür kraldır, fatih terim imparator.

    bu da benim ikiyüzlülüğüm...
App Store'dan indirin Google Play'den alın