• 683
    "dünya kupası'nın 32 finalistinde forvet diyebileceğimiz kaç tane adam var?
    dünyada yok. yani koskoca ingiltere defoe diye adını ilk defa duyduğumuz bir adamla, 10 para etmez crouch'la, rooney'den forvet yaratmaya uğraşarak mücadele etti. yani ispanya'da kimsenin yüzüne bakmadığı higuain, arjantin'de kahraman."

    defoe'nin adını ilk kez duyuyormuş. tottenhamlı efsane defoe'yi ilk kez duyuyormuş. agam benim, bu defoe dediğin adamın şimdiye kadar milli takımda adam akıllı yer edinemeyişi tuhaf zaten. yani? yanisi şu, fazlasıyla underrated bir durumla karşı karşıyayız. dünyanın en iyi ligi olan premier ligi'nin dördüncüsü olan takımın en göze batan oyuncularından biri olan defoe ismini ilk kez duyması hıncal uluç'un tuhaf değil de nedir? stadyuma maç izlemek üzere uzunca bir zamandır artık gitmediğini biliyorduk ama bu adam televizyonlarda çarşaf çarşaf yayınlanan premier ligini dahi izlemiyor anlaşılan. futbolla ilgilenip benim diyen bir insan evladı, premier ligini izlemiyorsa bıraksın futbol aşkını, başka şeyleri. bizi de rahatlatsın kendini de rahatlasın.

    ispanya'da kimsenin yüzüne bakmadığı higuain diyor bi de utanmadan. dünyanın hem sportif başarılar hem de ekonomik gücü olarak en büyük takımı real madrid'in en çok gol atan adamlarından biri olmasına rağmen yüzüne bakılmıyan demek ne anlama geliyor sevgili hıncal uluç? milletin higuain'in yüzüne bakması ne demek ayrıca? adam milyon avrolara transfer edilen karim benzema'yı kesti. koskoca sezon boyunca forvette real'i sırtladı. kuvvetli ve son vuruşlarında son derece iyi bir oyuncu. hıncal uluç neden bahsediyor dostlar, bu adam futbol yorumcusuysa diğerleri ne oluyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın