• 1576
    2010-2011 sezonunda da hayalkırıklığı yaşaması oldukça muhtemel olan kalp sızım, göz ağrım, geniz yanığım.

    "şimdiden mi başladın be brader?" çığlıklarını duyar gibiyim. zaten taa 8 ocak 2010'daki entrylerime bile ofsayt verilince de anlayacağım tekrar, var aramızda öyle heyecanlı gençler.
    2009-2010 sezonunun nasıl geçtiği hepimizin malumu. bu rezaletin düzeltilmesi için yapılması gerekenler olduğu çok açık. peki ne yapıldığını gören, duyan var mı ?

    dos santos kalacak mı gidecek mi belli değil. rakiplerimizin hiçbirinde bu tip bir sorun yok. faydalı oyuncu olduğu hakkında genel görüş birliği sağlanmış ama gelecek sezon için resmen anlaşılmamış bir oyuncuları var mı rakiplerimizin ? yok.

    rakiplerimizin hepsi safralarını atıyorlar birer birer. mesela deniz barış'ın antalyaspor'a gönderilmesi gibi. biz kimi gönderdik ? her maçtan sonra "vurun" diye taş yağdırdığımız barış özbek, mustafa sarp, emre güngör, servet çetin vs. vs. resmen transferi kesinleşen kim var?

    yapılan birkaç genç oyuncu transferini küçümsemeyeceğim, onlar da alınmalı elbette ama, galatasaray gibi takımda direkt kadroya girebilecek, fark yaratacak , kariyerli veya gözde olan kim alındı? oyuncuları ayrı ayrı eleştirmeye açma peşinde değilim ama, stoch ve quaresma transferleri, doğrudan kadroya girecek transferlerdir.
    hadi tamam şatafatlı transfer istemiyoruz diyelim. şatafat olmalı diyen de yok zaten. bu takımın en az "x" tane transfere ihtiyacı var denmiyor muydu sürekli ? doğrudan kadroya girip "total futbolun" aşılanmasını sağlayacak adamlar ne zaman alınacak ? dünya kupası falan dinlemem ben. stoch dünya kupası kadrosunda işte. artı onlarca ülke var orada olmayan, topçuları tatilde olan.

    beğenin ya da beğenmeyin, harry kewell'ın ölüsü bile bu takımda en azından kulübede oturur. ne oldu o'nun sözleşmesi ? dos santos bitirilmiş olsa anlarım. ya da kewell'ın sözleşmesi uzatılsa, dos santos'un alınmayışını anlarım. ikisi tam birbirinin eşleniği olmadığı halde yine de eyvallah diyeceğim.

    ne konuşuyoruz? lakers-celtic maçını, stadın üstü kapanacak mı sorunsalını, ntvspor'un yayın politikasını...

    biz böyle oldukça, ntvspor daha çok, çok konuşur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın