• 430
    maç içi kopmalar can sıkıyor. tabii ki bu maçta da yaşadık. üzerine bireysel hatalar da eklenince yine yakalanıyorduk.

    bu kopmaları engellemenin, bir taraftar gözünden benim için yolu oyuncu değiştirmektir. mesela şu maçta sallai oynayabilecek durumda olsa çok şey katardı takıma. ya da jelert adapte olabilseydi. hatta yusuf demir'i koyabilseydik mesela.

    ilk 45 oyuncular bakımından sıkıntı değildi. ama bir yerden sonra mertens-icardi-osimhen kaldırmamaya başladı. 3-4-1-2 devam edebiliriz sıkıntı değil ama daha dengeli bir üçlüye erken dönebilirdik. 3-0'dan sonra artık gole ihtiyacımız yok. berkan kutlu hamlesi sağ kanat bek için değil belki de orta sahaya gelmeliydi.

    bu arada bir kez daha görmüş olduk ki kerem d. oyunu tutma futbolcusu değil. berkan kutlu orta sahadaki ilk alternatif olmalı sanki.

    bu arada ilk kez üçlü oynamanın sıkıntılarını da yaşadık. mesela kaan ayhan bir ara kendini sağ bek sandı, oysa ki davinson sol stopere kaymış, apo'yu ileri ittirmişti. sağ stopere bir top düştü. aklım uçtu. yine barış alper yılmaz sağ kanat bek olduğunu ve defansif takibi yapmadığı için ilk golü yedik.

    oyuna ortak etme huyumuzu bir kenara bırakırsak bence iyi oynadık. ilk yarı özellikle. çok basit hatalar yapmamıza rağmen, ilk yarıdan maç 6'ya bile gidebilirdi.

    şu rakibi oyuna ortak etmek huyumuzdan, sıkıntımızdan, problemimizden bir kurtulabilsek...

    ah, bir kurtulabilsek...

    yazık oluyor, skoru oraya getirdiğimiz oyuna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın