• 196
    (bkz: #4017585)

    3 sene önceki zaha olsaydı söyledikleri bi nebze mantıklı olabilirdi ama hepimiz gördük zaha'yı. atletizmi gidince oyuna hükmetmesi de gitmiş ama buna rağmen kendisini kaf dağlarında gören sorunlu bir prototip olarak kalmış. takıma bir aidiyeti olmadığı gibi kadrodaki oyuncuları da pek sevmiyor ki hal ve hareketlerinde de bunu alelade belli eden bir insan olarak gözümüze çarpmış.

    ben de dahil olmak üzere hep bir umutlandık performans göstermesi için ama olmadı, sir aykut kocaman'ın dediği gibi bazı çiçekler bazı topraklarda yetişmiyor. buraya kadar her şey normal zaten. çok büyük bir isim alırsın ama sende olmaz, varlık gösteremez. futbolun içinde yüzlerce örneği var, ibra- barca, hazard-real gibi. vardır bir sürü örnek. falcao da bize geldi ama aldığı paranın hakkını veremedi istemesine rağmen.

    lakin babacım o yazdığın entry'deki kurmuş olduğun cümleler nedir yahu? zaha'yı çok sevebilirsin, haksızlığa uğradığını da düşünebilirsin amenna ama bu kadar beylik laf etmeler falan cidden güldürdün. allah da seni güldürsün. 10 kuruşa alınıp 3 kuruşluk oynayan bir futbolcu için değer miydi bu cümleler? üstelik karşılığında gömdüğün kişi de 3 kuruş maaş alıp sana en az 7-8 kuruşluk performans gösteren bir insan, camianın evladı. elinde büyümüş gibi düşün yani. 3. ligden bize gelip kazıya kazıya avrupa'ya giden, ordan da muhtemelen top 10 takımdan birine gidecek olan bir vatan evladını niye 3 kuruşluk top oynamaya zahmet etmeyen bir adama tercih ediyorsun ki? nedir bu nefretinin kökeni? naptı sana kerem allah aşkına? e gördün işte, o ettiğin beylik lafları fıkra olarak anlatacak insanlar. değer miydi yani.

    zamanında torrent güzellemesi yapan yazarların girdileri kadar skandal bir girdi olmuş. arkadaş kendini pilot etmiş, isabet olmuş. ben olsam insan içine çıkamazdım bir süre bu kadar beylik laflar edip bir tarafımda patladığı için. umarım bir sonraki hayatında böyle beylik laflar etmemeyi öğrenmiştir. selamlar, saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın