• 76
    iddia ediyorum pep guardiola'yı getirsek 107 maçta yapabileceği maksimum 83 galibiyet 11 beraberlik 13 mağlubiyet olurdu. o üç maç da işte deplase sparta prag, içerdeki yb ve malum deplase rfs. he dersiniz ki 10 kişi feneri yenerdi, evet muhtemelen yenerdi ama belki gider beşiktaşa kaybederdi veya konya ile berabere kalırdı, olurdu illa.

    gerçekten en çok üzüldüğüm şey okan buruk kadar başarılı bir teknik direktör'ün en olmayacak maçlarda aldığı kötü sonuçlar. deseler ki paok ve feneri yenip paşa ve rfs ile berabere kalacaksın, cümleyi tersten kurduklarını düşünürdüm.

    bence olabilecek en iyi şey, genç oyuncu yetiştirmek adına bunun hiçbir şekilde doğru olmadığını düşünsem de, alanya maçına 2 3 altyapı oyuncusu ile çıkmak. top kaybı yaptıktan sonra kulübeye bakan oyuncu kendi mevkisinde sadece oyuna asla girmeyecek bi altyapı oyuncusundan fazlasını görmeli.

    her şeyden öte aslolan galatasaray tabi ki. eğer okan buruk çözüm üretemiyorsa çözüm üretecek birisi elbet bulunur. ama daha önce bunlara çözüm üretebildiği için okan buruk'a güvenim hâlâ tam. evet hâlâ tam. o yüzden teknik olarak yapılabilecek en iyi olay yaptığı hatadan sonra kulübeye bakan oyuncunun görmesi gereken yedek futbolcu galatasaray'da 11 oynamaya başlamış altyapı oyuncusu olacaktır.

    heee birkaç maçta puan kaybedildi diye daö yönetimine istifa diyecek değilim. çünkü zaten diyorum. futbol sonuçlarına gelene kadar binlerce sebep var istifa etmeleri için. şu aşamada yönetim tarafında yapılacak en iyi iş ise daha önce binlerce kez söylendiği gibi de yeni bir yönetim; yeni yönetimin okan hocaya vereceği güven oyu ve şampiyon ama doymuş kadronun yeniden yapılanmasının nokta atışı transferlerle yapılacağının açıklanmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın