aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 268
    kerem övet’in hitabetini zayıf, yorumlarını vasat, ses tonunu yorucu buluyorum. konuşurken dağılıyor. daha az konuşup, modere eden rolünün hem kendisini daha net ifade etmesine hem de programın daha verimli ilerlemesine fayda sağlayabilir.

    amatör sporlarda çabasını takdir etsem de orda da başarının olmadığı ortamda statik sohbet içerikleriyle izlenme almak zor. belki biraz daha interaktif, hızlı tüketim eğlencelik işler düşünülebilir. özellikle bu sene özelinde kadın voleybol takımımızın iyi sezon geçirmesi bekleniyor. ülkemizde de kadın voleybola artan ilgide göz önünde bulundurulduğunda buradan güzel işler çıkabilir örneğin.

    hasan hüseyin alimoğlu’nu da benzer sebeplerden yeterli bulmuyorum. çok erken kadroya alındığını düşünüyorum. tecrübesizliği ekrana yansıyor. bir kaç sene shorts v.b kısa içerikler hazırlayıp hem kendini hem seyirciyi hazırlayabilirdi. sinan yılmaz ve orhan uluca sonrası boşluk oluştu burda.

    erinç bilican’ın da artan yayın temposunun da etkisiyle eski açık programı da eski ritminde değil. her şeye rağmen kanalı taşıyan kendisi. özellikle, şiddetli fenerbahçe medyası algılarına gs yönetiminden daha nitelikli yanıtlar veriyor.

    ek olarak, kendilerini alıştırdıkları maç sonu canlı yayınları da sürekli değil.

    hem yayın planlamalarının gözden geçirilmesine hem de yayın kadrosunun revize edilmesine ihtiyaç olduğu kanısındayım. kendileri aklı selim galatasaray camiası için oldukça değerli. başarılı olmaları, fazla izlenmeleri hem sports digitale duruşları hem de medya gücümüz için önemli. sevdiğimden naçizane düşüncelerimi iletmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın