resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13831
    okan hocaya şu noktada sallayanlar ya afedersiniz azıcık bu işlerden hiç anlamıyordur ya da okan hoca gitsin diye uğraşıyordur.

    adam orta saha istiyorum diye bas bas bağırıyor, her toplantısında uygun bir dille bunu ifade ediyor ama taraftar istiyor ki alsın eline kılıcı geçirsin yönetimi elden. öyle bir dünya yok, öyle bir teknik direktör yok.

    adam sol bek diye aylarca yalvardı, barışla oynamak zorunda kaldı. sağ bek gitti yerine sakat adam alındı kaanla oynamak zorunda kaldı. orta saha diye, sert ve top taşıyabilen bir adam diye aylarca yalvardıi kerem demirbayla oynamak zorunda kaldı.

    ve bütün bunların suçlusu okan hoca öyle mi? geçin bu işleri. bu işin bir numaralı sorumlusu komisyon alabilmek için transfer işlerini baltalayanlar ve buna izin veren iş bilmez beceriksiz yönetimdir. okan hoca bütün bunlara rağmen 2 sene üstüste şampiyon oldu.

    destek vermemiz gerekiyor hem de sonuna kadar. eleştiriye eyvallah, ama okan hoca da giderse ali koçun istediği olacak ve dursun ile saz arkadaşları bizi dibe götürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın