resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13825
    transfer sürecinin kendisinden bağımsız yürümediğini kendi ağzıyla deklare etti. yönetim berbat olabilir ancak kendisi de orta saha istemiyorum dedi. eğer kerem gitmesin deseydi kerem de gitmezdi. ben hala daha en az 1 yıl kalmasından yanayım ancak söylemleri ve hareketleri çok tutarsız. yenecek ilk adam kendisi.
    aylardır bunu biz söylüyoruz ancak okan hoca göremedi. yönetime siper olma diye diye dilimizde tüy kalmadı. cesaret gösterip yönetimi karşısına almalıydı.
    osimhen transferinde kendisine danışılmamasının ihtimali var mı? kaldı ki danışılmadan getirildi. dünyada kaç tane teknik direktör hayır der?
    sara, jelert, jakobs transferleri okan hocanın istememesine rağmen mi yapıldı?
    sara için zaten hatları pasla kıran oyuncu, çok takip edip izliyorduk ve istiyorduk dedi. bir kaç maç izledik ve aslında sara'nın defanstan ne kadar uzak olursa o kadar verimli olacağını anladık. okan hoca bunu görmüyor mu?
    görüyorsa neden bir orta saha daha istemiyor? istiyorsa neden bunu basın önünde konuşmuyor.
    eleme maçından önce transfere ihtiyaç yok derken 1 gün sonra gelenler gidenler olacak dedi. demek ki kendisi transferden sorumlu.
    tamam yönetim berbat ancak kendisinin de özellikle bu dönem kafası karışık.
    şimdi elinde 40 milyon harcanmış ancak hala aynı eksikleri olan bir takım var. nasıl çevirecek kazı göreceğiz.
    olası bir başarısızlıkta en az yönetim kadar suçlu olacaktır. buralara işi kendi getirdi. 3 maç kaybettiğimiz için söylemiyorum bunları. futbol bu, olacak böyle şeyler. yanıla yanıla doğruyu bulacak.
    ancak eksikleri görmeyip yönetimi savunmak ve 12 kişi oynama sözü gibi bir gaflete düşmek kendisine çok büyük eksi yazdı.
    inşallah her şey gönlünce olur ve sorunsuz şekilde sezon sonu beşinci yıldızı takarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın