resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10821
    2015 yazında da transferin son günü takımın en önemli futbolcularından alex telles ve melo'yu gönderen başkan. üstüne de transfer ettiğimiz kevin grosskreutz'u faks meselesi sebebiyle oynatamamış ve planlanan kadrodan 3 tane önemli eksikle sezona başlamıştık.

    şampiyonlar liginde sol bekte lionel carole, orta sahada bilal kısa, sağ bekte stoper denayer ile başlamak zorunda kalmıştık. atletico madrid deplasmanında jem paul karacan oynamıştı.

    ha bir de yaz boyu taraftarı ibrahimoviç ile oyalamışlardı. o kadar yaygara koparken gündemimizde yok diyerek dedikoduları bitirmek yerine ağızlarını açmadılar. söylediği yalanlara hiç girmiyorum.

    yine diken üstünde bir sezona gireceğiz. umutsuzluk aşılamak istemiyorum. istenmeyen puan kayıpları da yaşayabiliriz. ama lütfen hemen demoralize olmayalım.

    şampiyonluk hedefi başka dursun özbek yönetimi başka. sonuna kadar takıma sahip çıkıp şampiyonluk yolundan asla vazgeçmemeliyiz. bir yandan takımı desteklersen bir yandan da kendisini göndermeliyiz.

    2015-17 arası gibi başladık ama sonu 2017-18 gibi bitsin. dursun başkan kalırsa zor. olur da sezon ortası giderlerse şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın