• 36605
    osimhen transferinden sonra ortasahada üç oyuncuyla oynamak zorunda olan takım. 4'lü savunmada takımın uzun bir süredir sorun yaşadığı gerçeği var. önde mertens ortasahacılık yapmaya çalışsa bile bir süreden sonra hatların açıldığı 4-2-4'e benzer bir durum oluşuyordu aynısı icardi'yle osimhen'le oynanmaya çalışırsa topu üçüncü bölgeye götürememe, ortasahada sayısal olarak eksik kalma gibi sorunlar devam edecektir.
    4-3-3'te osimhen'in kenar forveti gibi kullanmak oyuncunun verimini düşürür. osimhen kenardan devrilen bir oyuncu değil. kesinlikle merkez santrafor oynamalı. kanat rotasyonu da çok yetersiz.
    topu öne götürmekte zorlanan takımın mertens'li 4-3-1-2'i tercih etmesi de mantıksız. icardi'ye topu sağlıklı götüremeyen takımın üç oyuncuya topu götürebilmesi hayli hayli zorlaşır. ayrıca barış alper yılmaz'a yer yok bu düzende.
    her şeyden önce ana plan forvet ikilisine pozisyon yaratmak olmak zorunda. torreira'nın merkezde tek, sağ ve sol içlerinde kerem demirbay ve gabriel sara'nın forvet ikilisi ve kenar beklerini beslemeye çalıştığı 3-5-2 en mantıklı gibi duruyor şu gün itibarıyla. kaan ayhan'ı denkleme dahil etmiyorum çünkü merkezde iki tane savunma karakterli oyuncuyla 3-5-2'nin bir mantığı yok, kaan torreira'yı yedeklemeli.
    hangi diziliş tercih edilirse edilsin kadroda oyuncu eksikliği olduğu bir gerçek. planlama ve mantıktan uzak, hangi hoca gelirse gelsin elini çeşitlilik anlamında çok zorlayabilecek dar kadro yapısı var. uefa'ya oyuncu yetiştirememelerine ben şaşırmadım. bu yönetim olduğu sürece hiçbir şeye şaşırmamak gerekir. çok fazla maliyetlere girmeden transfer döneminin sonuna kadar rotasyonu güçlendirecek üç oyuncu daha transfer gerekiyor dönem bitmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın