resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13676
    ilk senesinde, bir önceki sene 13. olmuş takımı şampiyon yapmış, bir sonraki sene orul orul kollanmış rakibe karşı rekorlar kırarak yine şampiyon olmuş, yönetemez dediği süper starı kendisini omuzlarda taşımış, bu senenin haricinde avrupada oynatığı futbol milleti şaşkına çevirmiş teknik direktörümüzdür.

    ezeli rakibine farklı yenilip şampiyonlar liginden elenince "başarı herşeydir" (!?!?!) zihniyetliler tarafından kellesi istenir hale gelmiş. sosyal medyada, space odalarında "fikir önderi" (!?!?!) müptezeller "hele iki maç kötü gitsin karışmayız" diyerek tehdit etmeye başlamış.

    kendilerini galatasaraylı yapan uefa kupasına nasıl gidildiğini bilmeyen, o yolda yürürken bezini doldurmakla meşgul hadsizler akıl vermeye çalışıyor, zamanında yönetici abilerin yanında taze gelin gibi süklüm püklüm duran ego mastürbatörü "abi"lerde çanak tutuyor. zamanında yurdeşen abinize, ergun abinize de atar gider yapsaydınız o zaman "çıpıstaklar".

    zamanında sevgili kardeşim "sarı" çok güzel söylemişti; "taraftarlık, elinde karidesli sandviçle yarım saat kala stada girmeye başlayınca bitti" diye.

    vay anasını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın