• 155
    galatasaray'da yeterince iyi yapilamadigina inandigim futbolun en onemli parametrelerinden biri.
    2011 model galatasaray'da coknkisa vadede yapilabilmisti ama bir iki sene sonra olmasi gereken donusum cileklere bortu boceklere kaydi ve lig siralamasinda cift haneleri vs gorduk.
    fatih terim 3 sene istemisti, dorduncu ayi gostermemisti burak elmas yonetimi. hatali veya degil, iyi veya kotu oyuncu meselesinden ayri olarak planlama yapilmisti, ama 3 ay icinde reset atildi tekrar. neyse bunlar uzun uzun yazilmistir cizilmistir.

    okan hoca ile de ilk geldiginde dengeli bir kadro planlamasi yapilmisti, bir kismi fatih hoca'nin aldigi oyunculardi. oyun plani da tuttu ve 2 sene sampiyonluk geldi. ancak avrupa icin yetersiz bir kadro oldugu herkes tarafindan hemfikir kalindi.
    peki biz 2 sene sampiyon olan takimi tekrar ligde sampiyon yapip, avrupa'da basari yakalayacagimiz donusum ve kadro planlamasini nasil yaptik? bence rezalet.
    kampa yetismemesi, iletisim, maliyet veya fiyat/performans dengesi, oyun sablonuna uygunluk, denge...
    ustelik ucl elemesinde oynayan sag bek oyuncumuzu, bir hafta sonra deplasmana goturup, deplasman kampindayken sozlesmesini feshettik. olur sey degil ama oldu malesef.

    ustelik forvet pozisyonu gayet yeterli iken, kacirilmayacak bir forsat geldi ve degerlendirildi. osimhen ismine itiraz edeni allah carpar, ama mesele o degil.
    asil ihtiyaclarimiz karsilandi mi?
    oyun sablonumuz ne ve her mevki icin alternatifli bir kadromuz var mi?
    seneye sampiyon olmamiz halinda ucl icin nasil bir donusum planlaniyor?
    seneye sampiyon olamazsak kadro maliyeti nasil sekillenecek?
    takim iskeleti nasil korunacak?
    daha bir suru soru sorulabilir, ama klasik bir atasozu ile bitireyim.

    kervan yolda duzulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın