• 36455
    gectigimiz iki yılın sampiyonu. amaaa.
    yine gectigimiz sezon 50 puan fark atmayi basardigi bir takimdan (bkz: bjk) tek macta 5 gol yiyemez. o 5 yedigi, 50 puan fark attigi takimın bir baska avrupa macinda 5 golle gectigi isviçre takiminin (bkz: lugano) liginde yer alan sonuncu ekipten de (bkz: young boys) iki mac 4 gol yiyemez.

    sol beke her sene farkli isimler transfer eeip paraları bu denli çar çur edemez. ülke krizden kavruluyor. demezler mi adama hayırdır birader diye? sol kanatta premier league'in en verimli oyuncusu varken kiralık gönderilemez. safi mızmızlık yapmasin diye okan hoca'nın oyununa hiç uymayan kerem, sol kanadı defansif ofansif mahvetmişken takimda tutulamaz.
    merkezin bomboşken cm diye aldigin sara aslinda attacking midfielder olamaz. mertens'e bu denli bel bağlanamaz. torreira'ya bu derece ayıp edilen bir oyun oynayamaz. geriye yaslanarak oynamayi secen stoperlerle ileri alan presli bir oyun oynamayi secemez.
    ya kardesim bilimsel olarak da yapilmamasi gereken ne varsa inatla yapmaya calisiyoruz. kafayi mi yedik nedir.
    alenen sacmalayan ve hızla batma yolunda kamikaze misali free fall yapan takimimiz. sevgimiz, merakimiz, hobimiz, sarımız kırmızımız. bu takimi umursamayan, kafaya takmayan, bu renklerden rantçılık yapan, mızmızlıkla can sıkan kim varsa yöneticisinden scout'una, oyuncusundan teknik ekibine defolabilir. hiç sorun yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın