• 36451
    sezona çok kötü başlayan takım. maalesef takımda bir şeyler yanlış gidiyor. bunu sezon başı formsuzluğu ile, geç form tutmayla açıklayamıyoruz. çünkü 2024-25 sezonu şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında görüldüğü üzere takım reaksiyon veremiyor. bu taktik hata vs. ile de geçiştirilebilecek bir durum değil.

    önce yönetim ile başlayalım. sezona berbat bir transfer sezonu ile başladı yönetim. her türlü beceriksizliği ve acizliği sergiledikleri yetmiyormuş gibi bir transfer listelerini bir şekilde basına sızdırdılar. resmi imzalı, mühürlü transfer belgeleri bazı şahıslar tarafından ifşa edildi. ömrü hayatımda böyle bir rezillik görmedim açıkçası. bu rezalet tek bir istifa bile getirmedi.

    lig başladıktan sonra da ikinci cümbüş bilet skandalı ortaya çıktı.

    teknik ekip ile bazı futbolcular arasında iletişim tamamen kopmuş. okan hoca sene başından beri aşırı gergin, bir iç hesaplaşma içinde. basın mensuplarının tuzak sorularına kapılıp olmayacak cevaplar veriyor.

    kerem'in kaptanlığı resmi ağızdan açıklanmayan sebeplerle elinden alınıyor. bırakın açıklamayı "transfer sezonu bitince kaptanları belirleyeceğiz" gibi saçma sapan, rezil bir açıklama yapıyor. teknik heyet arkasında durmuyor. hatta aynı şeyi okan hoca da söylüyor.

    koskoca galatasaray takımı futbolcuları young boys gibi kıytırık bir takıma* reaksiyon veremiyor. ne isterse olsun benim bildiğim galatasaray takımı bir avrupa maçında bu kadar aciz duruma düşmez. galatasaray takımı çıkar aslanlar gibi mücadele eder. bunları göremedik bu maçlarda.

    efsane kalecimiz kaptanımız muslera şampiyonlar ligi ön elemesinde takımını satıyor. evet satıyor, ihanet ediyor. ilk maçta hatalı goller yiyince sakat ayına yatıp devre arası oyundan çıkıyor. ikinci maçta rezalet bir kırmızı kart görüyor.

    sorunlar belli ama çözüm belli mi? belli aslında açıkça görünüyor ki erden timur sonrası futbol yönetiminde büyük bir boşluk oluşmuş durumda. belli ki okan hocanın ve futbolcuların huzursuz olduğu bir şeyler veya birileri var. eğer yönetim değişmeyecekse futbol aş yöneticilerinin ve cenk ergün gibi çalışanlarının derhal değiştirilmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın