resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37680
    yaşayan efsane...

    uzun zamandır doğru söyleyip 9 köyden kovulacak, ofsayt yağmuruna tutulacak bir entry girmemiştim. şimdi sana feda olsun fatih hocam.

    kendisinin 4. döneminde yaşananlarla alakalı bazı arkadaşların serzenişlerini okuyoruz bugünlerde. gerçekten garipsiyorum sözlük. ben de dahil biz taraftarlar olarak ya balık hafızalıyız ya da iki yüzlüyüz.

    adam basiretsiz yönetimle 3 yıllık planlama diye yola çıktı öncelikle. takıma bir çok gelecek vaat eden futbolcu kazandırdı ki hala ekmeğini yiyoruz bu futbolcuların. sen gidip dünya maliyetle zaha, ziyech getiriyorsun mesela ama hala kerem, barış alper formayı sırtında tutuyor. sen gidip yetersiz diyorsun ama 10. haftada şampiyonluk modunu açıyor nelsson. marcao satıyorsun abdülkerim alıyorsun ettiğin karla futbolcu transfer ediyorsun. mostafa mohammed beğenmiyorsun ama 1 tl zarar etmiyorsun mesela. sacha boey konusuna girmiyorum bile sözlük.

    evet 2 rumen tutmadı, ne cicaldau ne morutan verdiğimiz paraların karşılığını vermedi bize ama hoca az veya çok verim almayı iyi bilirdi ikisinden de. hocanın çok istediği bizzat ikili ilişkileri ile getirdiği gedson bugün torreira'nın partneri olsa idi eminim hiçbirimiz orta saha diye yırtınmıyorduk.

    ama lafa gelince 3 yıllık planlama diye dalga konusu ettik buralarda. hem de lazio marsilya grubundan namağlup lider çıkarken...

    gelelim ikinci konuya. ben unutmadım o günleri sözlük, siz unutsanız ben unutmam. burda sayfalarca entry giriyorduk başlığının altında "hocam bırak şu geriden oyun kurma sevdanı" , "fatih hoca özüne dön defanstan pasla çıkma gegenpress oyna" , "hoca modern futbola ayak uyduramıyor ne geriden pasla çıkması istemezük" diye? ne oldu sözlük? okan hoca tam o dönem fatih hocanın başlığında talep ettiğiniz şeyleri yapıyor? bunu da mı beğenmedik? yine modern futbol fatih hoca'yı haklı çıkardı diyeceğimiz yerde şimdi de "4. dönemini hatırlayın, bizden uzak olsun" diyoruz. bizi ne mutlu eder bilmiyorum. ama hoca yaşlandı allah korusun başına bir iş gelir de artık elini omzumuzda hissetmezsek çok okuruz burada hoca olsaydı da gelseydi entrylerini.

    önce kendimizi eleştirelim sonra efsane niteliğinde adama laf edelim. gelir-gelmez ayrı konu ama eğer hoca erden timur ile birlikte 2 sezon bu takımı sırtına alsın bak iddia ediyorum avrupada net kupa alırız.

    okan hocayı desteklerim bu arada. ama 3 aydır ismail kartal'dan esintiler sunuyor. eğer gidecekse bu sezon çare fatih terim .
App Store'dan indirin Google Play'den alın