• 36423
    kişilere küsüp sinirlenip galatasaray’ı zarara uğratmayı istemenin alemi yok. bu takımın köhn giderse 2 sol bek, bir 6 numara, bir sol stoper ve bir sağ kanat oyuncusuna net ihtiyacı var.

    artık yeter sağda ziyech ile başlayıp hücumu çöpe attığımız kaçıncı maç oldu. ziyech bitik işte uzaktan belki sallar diye sahaya sürdükçe okan hoca taktik bilmiyora çıkıyor adı.

    mertens bu takımın 16. adamı olmalı artık. galatasaray’ın hücum presi yapamamasının bir kaç nedeni varsa bunlardan birinin mertens’in pres motorunun geçen senenin yarı kapasitesine inmiş olması. bu yaşlardaki oyuncularda düşüş ufak ufak olmaz.

    bu takımın as 10 numarası gabriel sara’dır. adam zaten hem tempolu hem skor katkısı yüksek ofansif orta saha. geriye gelip oyun kur denilince sadece çok iyi uzun paslarını izliyebiliyoruz.

    takıma çok uzun boylu ve ayağı çok temiz, omzu koydumu bayıltan bir 6 numara şart. rakipler bizim oyunumuzun defosunu buldu. takipler torreira yaklaşana kadar kısa oynuyor torreira bölgesini terk ettiği anda arkası boş kalıyor. takip o boşluğa uzun vuruyor. buraya bir alan tutucu uzun boylu poslu fizikli bir adam at kapat buradaki deliği.

    köhn giderse 2 tane sol beke ihtiyacımız var. hiç kimse dubois alternatif olur diye düşünmesin başta yönetim. azıcık mideniz olsaydı geçen sene kış transferde dönmek için zam isteyen bu adamı kampa dahi almazdınız. ben artık “iki kanatta da oynayabilen bek” görmek istemiyorum. iki kanatta da oynayabilen bek, bek değildir.

    jakobs’u izlemedim. istatistiklerine baktım, birebirleri ve kop kapmaları iyi görünüyor ama top kesme ve araya girme istatistikleri korkunç. bu demek oluyor ki ikinci preslerde pozisyon almakta başarısız.

    stoper hermoso iyi bir ayağa sahip olmakla birlikte apokerimdeki stoper caydırıcılığına sahip değil gibi. ama o maaşı nasıl karşılayacağız belli değil. yolun sonu bir çok oyuncu ile fifalık olmaya doğru gidiyor.

    yıllardır isimsiz bir sürü stoper alıp yetiştirdik. marcao, nelsson, abdülkerim. 2019’dan beri oturmuş bir alışkanlıktı bu. bozulmasından hiç memnun değilim. hermoso alacağıma portekiz ligi sonuncusundan stoper alırım bir senelik maaşına denk gelir.

    4’ü ilk 11’e olmak üzere 5 tane net çivi gibi transfer lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın