resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37670
    galatasaray‘ın en büyük efsanesidir.

    bu saatten sonra hoca olarak gelmemelidir. o tren kaçtı maalesef. hoca 3 yıl daha gençken, bugün süperlig seviyesinde düzgün sözleşme bulamayan adamlarla avrupa liginde takır takır top oynuyordu. iki sene kiralık müzmin sakatları ffp cezamız yüzünden çevirip çevirip yamalı 11ler kurduk. kaldı ki gık dediğinde ceza yiyordu, ki geçen iki sezonda hakkımızın yendiği maçlar, hoca döneminde hakkımızın yendiği maçlar karşısında solda sıfır kalır.

    takımın bir tane bile lider oyuncusu yoktu hocanın son döneminde. forvet yoktu. gol atacak adam yoktu. daha burada sistemi yok, inat ediyor diyen insanlar var. falcao getirdi abdürrahim, lafını yememek için herif maça çıkamadı sakatlıktan. oynadığı zaman ise besleyecek kanadın yok. yani hocayı yiyen, o dönemki imkansızlıklar ve ffp oldu. bunu makas açıldı söylemiyle dile getirdi, çokça dalga geçildi ama haklıydı. bir yazarın da dediği gibi 30 milyon euro’a kadro kuruyordu takım. bugün iki transfer o para ediyor. konuşturmayın insanı.

    son kertede bu alemin en çöp başkanı burak elmas denen ali koç yalakası tarafından kellesi alındı. o gün bugündür rahatız! herkese hayırlı işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın