resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37669
    aşağıya bir açıklamasını bırakacağım efsane hocamız.
    “biz bunların hepsiyle savaştık. işin garibi, içeri ile de savaştık; o daha da tehlikeli. eğer bir hata var ise inanıyorum ki o hata benimdir.”
    okan buruk şu an dışarıyla savaşmanın ne olduğunu öğreniyor ama henüz içeri ile savaşmıyor, yönetimin arkasında duruyor.
    yalnızlaştırmak, yanlızlaşmak çok sıkıntılı bir süreçtir. koskoca fatih terim’i içeriden dışarıdan ne hallere sokmak için medyası, yönetimi, yalı çocuğunun yalaması elmas’ı, tff’si servet yardımcısı ali koç’u hepsi uğraştı ve başardılar. bu yaşa bu başarılarla gelmek, fatih terim olmak hiç kolay değil. ne süreçlerden geçiyorsunuz.
    yönetim dışarı ile uğraşmalı, floryayı okan buruk’a bırakmalı ve korumalıydı ki ben ilk geldiğinde bunu yazmıştım. erden timur bunu yaptı
    geldiğimiz noktada dursun özbek okan hocayı ortaya atıp kendisini kurtarmaya çalışıyor (transfer kampa yetişecek, paramız var: bunlar okan buruk’un söylememesi gereken cümleler).
    aynı burak elmas’ın yaptığı gibi.
    belki okan buruk’un içeriyle de uğraşması, o dik duruşu göstermesi gerekiyodur. çünkü bazı oyuncuları göndermeye çalışmak, forma vermemek işlerini okan buruk’un tek başına yaptığını düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın