resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37668
    öncelikle baştan yazayım hoca gelsin falan demiyorum.

    bu entry'i yazma sebebim, genel olarak taraftar eleştirisi.

    ayrıca hoca bu yönetime inşallah gelmez. inanılmaz bir aymazlar ordusu çünkü. hatta daha da ileri giderek söylüyorum, kişisel menfaatlerini galatasaray'ın önünde tutanlar ordusu.

    galatasaray'ın avrupa'daki son başarısı 2021-22 sezonu uefa avrupa ligi. 6 tane grup maçı oynadık ve namağlup şekilde gruptan çıktık.

    bu maçların hiçbirinde rakibe dünkü gibi ezilmedik, hiçbirinde dünkü gibi sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım yoktu. *

    ama taraftar ne yaptı. hoca ligde lime lime doğranırken ve elindeki takımın maaş bütçesi 20-25 milyon euro bile yokken hocayı ıslıkladı, takımı ıslıkladı. gencecik çocukları ıslıkladılar. dün gibi aklımda stattaydım çünkü.

    bugün gelinen noktada herkes bir yere saldırıyor. yönetim, okan hoca, muslera, köhn vs vs.

    avrupa'da başarı kolay gelmiyor. takıma sabredip, oyun sistemine sabredip devamının getirilmesi sağlanmalı ki avrupa'da başarı gelsin. bu taraftar 3 sene önce avrupa'da başarı elde eden takıma sabretmedi. o takıma bir gedson, bir santrfor alınsaydı o dönem belki uel gelecekti, belki seneye, belki bir sonraki sene. çünkü avrupa'da nasıl oynaması gerektiğinin bilen bir takım oluşturulmuştu ve istikrar sağlandığı vakit başarı kaçınılmazdı.

    ben statta çok avrupa maçı izledim, bu yb kadar ne yaptığını bilen çok az takım gördüm. herkes ne yaptığını çok iyi biliyordu, herkes plana sadık oynuyordu ve en önemlisi de bizim takımı çok iyi çalışmışlardı. son kertede iki maçta sayısız pozisyon buldular bize karşı. ben eminim eninde sonunda avrupa'da başarı da elde edecekler.

    bizim de taraftar olarak yb gibi takımlar kurup, oyun planına sadık kalıp, başarıyı yakalamamız lazım. adamlar kendi liginde sonuncuydu sanırım, belli ki bu sezon ligde kötü bir sezon geçirecekler. ama ne hocaları sorgulanıyor, ne de oyunları. çünkü avrupa'da muktedir olan bir oyunları var.

    3 sene önce biz ne yaptık; avrupa'da muktedir olan bir oyunumuz ve takımımız varken hem hocayı yedik, hem de oyunu. şu anki takım ne oyun yapısı olarak ne de kadro olarak avrupa'da başarı falan elde edemez. hoca zaten hatasını bile kabul etmiyor. dün maça 442 çıkmak hakikaten intihar gibi bir şeydi. bunun olmayacağı 20. dakikadan belliydi ve hoca 70. dakikaya kadar devam etti buna. takım desen doğaçalamaspor.

    tribünde herkes sinir harbindeydi. herkes birbirine laf atıyordu. herkes birbiri ile tartışma halindeydi. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımın taraftarı bu hale geliyorsa biraz da sorunu kendimizde aramamız gerekiyor.

    3 sene önce o sarı öküzü vermeyecektik beyler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın