resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12918
    ben olayın futbol dışındaki durumuna dikkat çekmek istiyorum.

    ilk önce herkesin hatırlaması gereken şey, hoca da bir insan. sıradan bizler gibi bir insan. yeni boşanmış bir insan. genç bir evladı olan insan. boşanmanın üzerine "oo hocam artık bekar, alayına gider" diye bir şey yok. sorumluluklar daha da artıyor. muhtemelen yalnız kaldığı her zaman daha fazla sosyal medyaya bakıyor. baktıkça kafasında birikiyor, biriktikçe söylemleri değişiyor.

    stresli olduğu zaten belli. aslında bakarsan sıkıntılı bir oyuncu grubu ile baş etmeye çalışıyor. diğer yandan sınırsız kaynakları olan bir yalı çocuğu ve yıpratma stratejisi faktörü var. okan hocayı can düşmanı bellemiş bir şirazesi kaymış varlık. hasta evladına kadar laf söyleyen bir basiretsiz. erden bey gittikten sonra iyice florya'da yalnız kalmış olabilir.
    kimse hatırlamıyordur artık belki ama sezon başında okan hoca nelsson'dan bile trip yedi. zaha çıkıp "neden oynamıyorum anlamıyorum" dedi. davidson ayrı trip attı, kerem zaten ayrı bir dünya. belki de bilmediğimiz daha onlarca problem ile uğraştı florya'da. kim olursa olsun böyle bir durumda artık infilak eder. ben son zamanlardaki stresi ve formsuzluğunu buna bağlıyorum. ayrıca hoca young boys maçında kenarda olamayacağı içinde ekstra stresli.

    bizi bu hengameden çıkartacak yine kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın