resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12886
    kusura bakmasın ama basın toplantısında çok boş konuşmuş. muhabir hedef maçlarda neden dökülüyorsunuz diye soruyor hoca 14 maç üst üste kazandık, 17 maç üst üste kazandık, şl'yi manu'nun üstünde bitirdik diye zırvalıyor. sana sorulan soru ile bunların alakası ne? evet manu'nun üstünde bitirdik ama kopenhag'ın da altında kaldık. başarı mı bu şimdi? senin 17 maç kazandığın ligde ismail kartal'lı fenerbahçe 11. haftadan itibaren mağlubiyet yüzü görmedi be. ligin zaten çivisi çıkmış, iki tane takım var koca ligde. kaldı ki sen tek rakibine deplasmanda gol atamadın, kendi evinde de 10 kişiye maç verdin.

    kopenhag ile oynadığımız 2 maç, prag maçları, içerde 10 kişi fener'e rezil olmamız, beşiktaş'tan 5 yememiz, young boys'dan 5 tane gol yiyebileceğimiz bir maçı geride bırakmamız. bunların cevabını ver sen hoca, laf salatalığı yapma.

    "ne oynadığımız sistemi bilen var, ne yapmak istediğimizi bilen var." demiş, e hoca bunun sorumlusu biz miyiz? takımla 3. senen, ne oynuyorsun veya ne yapmak istiyorsun kimse anlamıyor gerçekten de. bence sen de bilmiyorsun ki ne yaptığını.

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın