• 36308
    kadrosunun yetersiz olduğuna kesinlikle katılmıyorum.

    mesela köhn örneğinden gidelim. rakip takımların böyle bekleri bizi haşat ediyor. neden? adamlar oyun merkezini topu kullanırken sağ beke doğru kaydırıyorlar, hızlı paslaşıyorlar, rakip de baskıyı yaparken o noktaya kaydığında sol bekleri deparı basıp boşa çıkıyor ve bir diagonal pasla önünde bomboş bir alan buluyor. şu senaryoyu kaç defa yaşadığımızı bir düşünün.

    köhn bu oyuna çok uygun bir futbolcu.

    fakat bizim sorunumuz topu dolaştıramamamız, o diagonal pas bir türlü atmamamız, oyun kurulumu konusunda plansız oluşumuz, sürekli uzun oynamamız. uzun oyun ve dönen topa şok pres etkili bir taktik kabul ediyorum ama tek planın bu olursa da çok kolay önlem alınabilir bir taktik hele de bizimki gibi kısa bir takımla. fakat saha içi çözümlerin birden fazla hale geldiğinde rakip hepsine aynı anda önlem alamaz.

    şöyle elimizdeki kadroya bakıyorum, aslında set oyununa çok uygun bir yapımız var. mesela torreira gibi çabuk ve ayağı düzgün bir defansif orta sahanın lüksüne sahibiz. ziyech gibi her türlü aksiyonu yapabilecek bir ofansif orta sahamız var. bu oyunculara sara da katıldı. sağda ve solda kerem ve barış mevcut. sürekli arayan mücadele eden 2 kanat oyuncusu. beklerin de önüne top isteyen, bu toplara koşu atabilen isimler. özellikle köhn futbola 10 numara başlaması dolayısıyla final anlarında da başarılı istatistiğe sahip. jelert'i tanımıyorum pek fakat şampiyonlar ligi 24/25 sezonu ön elemesi ilk maçında rakibe 2 sarı kart aldırdı. bir tanesi sara'nın çok güzel pasına çok güzel bir depar sonrasında geldi. yani helva yapacak malzememiz var iş biraz da aşçının menüyü çeşitlendirmesine kaldı.

    eksiğimiz kadroda değil geriden çıkışlardaki organizasyonlarımızda ve merkez aksiyonlarında.

    bu takıma elbet transfer yapılır, kadromuz elbette güçlendirilir, bana göre de bir yada iki transfer gayet de fayda sağlar ancak kötü bir oyun planı nedeniyle tüm kadromuzu çöp ilan etmeye gönlüm razı gelmiyor. bence futbolcu transferinden öte teknik heyete defanstan pasla çıkışlarda bilgili bir yardımcı eklenmesi daha önemli duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın