• 199
    manchester city, real madrid, bayern münich'le falan oynamıyorsak, karşımıza çıkan her rakibe köy takımı muamelesi yapma şenliklerinin son öznesi olmuş takım.

    aşağı yukarı aynı kadroyla geçen sene şampiyonlar ligi gruplarında leipzig, city gibi takımlarla oynayıp hiç de öyle 5-6 yememiş takımdır. kendi evlerinde leipzig'e de city'ye de 1-3 yenilmiş, her iki maçta da 3. golü 90. dakika'da yemiş, bizim ligimizde olsa avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecek kızılyıldız'ı yenmiş, şampiyonlar liginde gruplardan çıkıp, bizim ligimizde şampiyon olabilecek sporting'le deplasmanda 1-1 berabere kalmış takım bu.

    bu, bizim takımımızın çok daha güçlü olduğu gerçeğini eğip bükmek için söylediğim şeyler değil elbette ama örneğin uğur karakullukçu gibi ostersund'dan kötü, karpaty'den beter yorumları yapılacak bir takım da değil.

    sosyal medya allemelerinin son 3-4 maçını izleyip ya da özetlerden bakıp yaptığı yorumlarla değerlendirilemeyecek, son 4 yıldır kendi liginde şampiyon olmuş young boys'u lige başlangıcı ile değerlendireceksek; biz de geçen sene 50 puan fark attığımız beşiktaş'tan 5 yiyerek başladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın